adscode
adscode

Maltepeli öğrenciler için ücretsiz ulaşım başlıyor

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Karne Günü" dolayısıyla, öğrencilere karnelerini vererek, yarıyıl tatillerini kutladı ve elma şekeri dağıttı.

Maltepeli öğrenciler için ücretsiz ulaşım başlıyor
Eğitim
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Karne Günü" dolayısıyla, öğrencilere karnelerini vererek, yarıyıl tatillerini kutladı ve elma şekeri dağıttı. Kılıç, "İlçemiz genelinde, sadece öğrencilerimize yönelik olarak ring otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Bu kapsamda öğrencilerimize birer paso vereceğiz. Bu pasoları göstererek otobüslerimizden ücretsiz bir şekilde faydalanacaklar" müjdesi verdi.

ELMA ŞEKERİ DAĞITTI
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yarıyıl tatili öncesi Fındıklı İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Yetkin Şekerci'yle bir toplantı gerçekleştiren Kılıç, öğrencilere karnelerini verdi ve elma şekeri dağıttı.  Karne dağıtımı sonrası, okul önünde öğrencilere seslenen Kılıç, "Ben çocukken, okul bizden çok uzaktaydı. Karlara bata çıka okula gidiyorduk. Ancak okuma aşkımız hiç sönmedi. İşte bu aşkımız da bizi buralara getirdi. Sizler de ileride bakan, milletvekili, vali olacaksınız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet sizin ellerinizde yükselecek, bu Cumhuriyete sizlere sahip çıkacaksınız" dedi.  

ÖĞRENCİLER İÇİN RİNG SEFERİ
Fındıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kaygusuz'u da ziyaret eden Başkan Kılıç,   "Çok kısa bir süre sonra ilçemiz genelinde, sadece öğrencilerimize yönelik olarak ring otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Bu kapsamda öğrencilerimize birer paso vereceğiz. Bu pasoları göstererek otobüslerimizden ücretsiz bir şekilde faydalanacaklar. Yine bu öğrencilerimiz için spor salonlarımız, kültür merkezler   indirimli olacak. Okullarımızın önüne de zabıta ekipleri yönlendirdik. Bunlar belirli zaman dilimleri arasında öğrencilerimizin güvenliğini sağlıyor ve okul önlerinde özellikle uyuşturucuyla mücadele noktasında çalışmalar yürütüyor" diye konuştu.   

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)