adscode
adscode

Manhattan ve Once Upon a Time dizilerini izlemek

Manhattan ve Once Upon a Time dizilerini izlemek
Türkiye'den Haberler
Bildiğimiz gibi internet alanında artık rahat bir şekilde yerli ve yabancı dizileri 720p, 1080p, 480p kalitelerinde istediğimiz seçeneğe göre izleyebiliyoruz arkadaşlar. Dönemimizin popüler dizilerinin izlenme oranı Türkiye'de de gerçekten son zamanlarda bir hayli artmış durumda. Hal böyle olunca internet üzerinde dizi sektöründe de rekabet artmış durumda. Yerli ve yabancı dizileri kullanıcılar nereden izlemeli? Once Upon a Time, Game of Thrones, The Walking Dead, Agents of Shield,Manhattan gibi popüler yabancı diziler en çok nereden izleniyor?

Bildiğimiz gibi bir dönemin popüler dizi sitesi diziport bu alanda bir zamanın en popüler sitesiydi, hızlı kullanımıyla dizileri güncel bir şekilde kullanıcıya ulaştırıyordu. Fakat açılan dava sonucu kapatıldı, hemen bir sonraki döneme baktığımızda dizimag sitesinin de aynı şekilde kapatıldığını görüyoruz. Hal böyle olunca, yerli ve yabancı dizi severler dizileri hd olarak izleyebileceği yeni platformlar aramaya başladılar. Pek tabiki şuanda da bir çok dizi sitesi mevcut bu asla bitmez fakat aralarından seçeceğimiz bir site varsa da bu site yerli ve yabancı dizileri online olarak hd kalitesinde izleyebileceğimiz mobil dizi izle bağlantısından da ulaşabileceğimiz Dizisub.com adresidir.

 Dizisub, diğer online yabancı dizi izleme sitelerinden hızlı, reklamsız ve kolay kullanımıyla ayrılıyor. Sitenin bir diğer farkı ise Manhattan gibi yabancı dizileri mobil olarak da izleme imkanı sunması. Gerçekten günümüzde bilgisayarlar yavaş yavaş yerini tablet ve telefonlara bırakıyor denmese de, kullanım zamanı, insanların harcadığı süre açısından düşündüğümüzde tablet ve akıllı telefonların daha sık kullanıldığını görmekteyiz. Dolayısıyla mobil olarak elinize telefonu alıp mobil olarak Manhattan izle ve diğer yabancı dizileri izlemek isteyen kullanıcılar için de yukarıdaki bağlantılarda verdiğimiz site adresi bir hayli yararlı olacaktır.

 Son olarak konu başlığında da belirttiğimiz gibi Manhattan dizisinin son bölümlerini yukarıdaki adresten izleyebileceğiniz gibi Once upon a time dizisini de izleyebileceğiniz once upon a time izle bağlantısını da paylaşmadan geçmeyelim istedik. Hepinize dizisub.com dan mobil olarak veya bilgisayardan izleyeceğiniz Manhattan,Once Upon a Time ve diğer yabancı, hatta yerli dizileri izlemekle baş başa bırakıyoruz.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)