adscode
adscode

​Manic Panic

Manic Panic kullanıcılara sunduğu birbirinden çeşitli yarı kalıcı saç boyası ürünleri sayesinde piyasanın gözde markalarından biri.

​Manic Panic
Türkiye'den Haberler

Manic Panic kullanıcılara sunduğu birbirinden çeşitli yarı kalıcı saç boyası ürünleri sayesinde piyasanın gözde markalarından biri.  Zararlı kimyasalların hiçbirini içermeyen bu doğal ürünlere ülkemizde http://www.manicpanicturkiye.com/ adresinden ulaşılabilir.

Boyayı Erken Çıkarma Yöntemi
Manic Panic saç boyalarının kalıcılığı saç tipine ve kullanılan saç ürünlerine bağlı olarak 4 ile 6 hafta arasında etkinliğini sürdürüyor.  Bununla birlikte, eğer boyanın daha erken çıkarılması gerekirse, bir takım şartlar uygulandığında bunu da başarmak mümkün.  Örneğin, saç mavi saç boyası ile boyanmış durumda ve boyanın herhangi bir nedenle daha kısa sürede saçtan çıkması bekleniyor. 
Böyle bir durumda kullanıcının izlemesi gereken adımlar şöyle. Saça uygulanacak saç spreyleri, kepeğe karşı kullanılan ya da derin temizleme özelliği olan şampuanlar ve bol su kullanılarak rengin saçtan akması sağlanır.  Ancak, bu yöntem tek başına tüm boyayı renkli saç boyası ile boyanan saçtan arındırmayıp saçta boya kalıntıları bırakabilir. Özellikle, koyu renklerin saçtan akması açık renklere göre daha zor olabilir.  Bu yöntem de denendikten sonra kalan son boya kalıntılarını hazırlanacak basit bir karışım saçtan tamamen arındırabilir.  Karışımı hazırlamak için 3 ölçek oksidan, 2 ölçek renk açıcı, 2 ölçek arındırıcı şampuan ve 2 ölçek saç kremi kullanılır. Hazırlanan bu karışım eldivenle ıslak saça, saç diplerine değdirmeden masaj yaparak uygulanır.  10 ile 15 dakika kadar beklendikten sonra bol su ile yıkanır, en son etkili bir şampuan ve saç kremi kullanılarak işlem tamamlanır.  Bu yöntem uygulandıktan sonra saçın eski haline dönmesi mümkündür.  Ancak bu noktada şunu hatırlatmakta yarar var.  Manic Panic saç boyası uygulanmadan önce saçta açma işlemi gerçekleştirildiyse bu işlem kalıcı bir işlem olduğu için boya çıkarıldıktan sonra elde edilecek saç açılma olduktan sonra elde edilen renk olacaktır.

Ultraviyole Renkler
Firmanın geniş renk skalasının bir örneği olan Ultraviyole renkler ise kullanıcıların ilgisini çeken renkler arasında.  Firma, pembe, kırmızı, mor, yeşil ve mavi renkli saç boyası seçeneklerinin yanında karanlıkta parlama özelliğine sahip bu ürünleri de kullanıma sunuyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)