adscode
adscode

Marmara Üniversitesi ve ICF Türkiye'den Bireysel Koçluk Programı

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) ile işbirliği yaparak öğrencilerini “Bireysel Koçluk Programı” doğrultusunda yeni bir yaşam yolculuğuna çıkarıyor.…

Marmara Üniversitesi ve ICF Türkiye'den Bireysel Koçluk Programı
Etkinlikler
24 Aralık 2013, İstanbul; Marmara Üniversitesi (MÜ) İşletme Fakültesi ve Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) yaptıkları iş birliği kapsamında "Bireysel Koçluk Programı" ile öğrencilere ücretsiz koçluk hizmeti sağlamaya hazırlanıyor. İki kurum arasında gerçekleştirilecek programla ilgili protokol 18 Aralık 2013 tarihinde imzalandı.

MÜ İşletme Fakültesi öğrencileri, alacakları koçluk hizmeti ile artık kendilerini zorlayan konulara ve ellerindeki fırsatlara farklı bir açıdan bakabilecek, karar alma süreçleri gelişecek ve çevresiyle ilişkilerinde daha etkin olabilecek. Tüm bu gelişmelerle, öğrenciler eğitim ve özel yaşamlarında kendilerine daha çok güvenecekler.

"Bireysel Koçluk Programı" sonunda, artık her öğrenci kendisinin yaşam koçu olabilecek ya da kişisel gelişimine katkı sağlayabilir durumda olacak. "Bireysel Koçluk Programı"nda öğrencilere verilecek eğitimler Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) üyesi olup, en az 60 saat ICF onaylı koçluk eğitimi almış olan ve en az 100 saat koçluk deneyimine sahip uzmanlar önderliğinde gerçekleştirilecek. Programa katılan öğrencilerin kendi seçtikleri koçlarla yapacakları görüşmeler, yüz yüze, telefon veya Skype ile gerçekleştirilebilecek. Bireysel Koçluk toplantılarının takvimi öğrenci ile tercih ettiği bireysel koçu arasında belirlenecek.

MÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ercan Gegez, “Bu program, öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımaları, ne istediklerini belirleyebilmeleri, geleceklerini planlayabilmeleri ve gerçeğe aktarabilmeleri için büyük bir şans yaratmaktadır. Böylelikle öğrencilerimizin profesyonel destek alarak zihinsel ve ruhsal olarak hayata daha gerçekçi hazırlanmalarına yardımcı olmak istedik” diyerek, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği’ne müteşekkir olduklarını belirtti. Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği Başkanı Nur Velidedeoğlu Kavuncu, “ICF Türkiye ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğinde fakülte öğrencileri ile yapılacak koçluk çalışmasında gençlerimize kendilerini tanıyarak potansiyellerini keşfetmelerinde, gelecekleri ile ilgili karar almalarında gönüllü koçlarımız destek olacaklar. Bu güzel çalışmanın gerçekleşmesinde başta İşletme Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Ercan Gegez olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)