adscode
adscode

Marmara'dan Gazi şehrine Kütüphane Projesi

​Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü, birisi Şehitkamil ilçesinde diğeri de Şahinbey ilçesinde olmak üzere iki ayrı okul kütüphanesi kurdu.

Marmara'dan Gazi şehrine Kütüphane Projesi
Eğitim
Şubat ayı içerisinde Ağrı/Doğubayazıt'ta okul kütüphanesi kuran Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü üyesi öğrencileri ve akademisyenleri, bir proje de Gaziantep için yaptı.

‘Marmara'dan Gazi Şehrimize Kütüphane' projesinde, ilk olarak Marmara Üniversitesi kampuslarında kitap toplama kutuları ile akademik/idari personel ve öğrencilerden bağış olarak gelen yaklaşık 8 bin kitap yaklaşık 15 gönüllü öğrenci tarafından düzenlendi ve katalog girişleri yapıldı. Bu proje, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı ve THY tarafından destek alınarak Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü tarafından tamamlandı.

Gaziantpe'e Marmara Üniversitesi'nden gelen Arş. Gör. Özgür Polat ve beraberindeki 6 öğrenci, Gaziantep'teki 3 günlük çalışma neticesinde Şükrüye Göğüş İlkokulu kütüphanesine kavuşurken, açılışı Perşembe günü (22 Mayıs) yapılan Kaplan Kardeşler Ortaokula da yaklaşık 4 bin kitap teslim edildi. Kaplan Kardeşler Orta Okulu'nun açılışında Arş. Gör. Özgür Polat ve beraberindeki 6 öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici tarafından plaket verildi.

Şükriye Göğüş İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Çiftçi, Müdür Yardımcıları Ahmet Ergin, Seydi Avcı ve Sınıf Öğretmeni Halil Polat, kütüphane açılışının ardından okuma saati ile öğrencilerle bir araya geldi. Kütüphanenin açılışı için salonu dolduran 1/A sınıfı öğrencilerine hediye kitaplar verildi ve sınıf öğretmeni Halil Polat tarafından kütüphanenin önemi hakkında öğrenci ve ziyaretçilere bilgiler verildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)