adscode
adscode

MEF OKULLARI'NDA ÇEVRİM İÇİ SEMİNER VE SÖYLEŞİLER...

Bugüne kadar düzenlenen dört çevrim içi etkinliğe Sn. Zülfü Livaneli, Prof. Dr. Sn. Celal Şengör, Sn. Güven İslamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sn. Berk Gökberk gibi kendi alanlarında ve toplumsal konularda fark yaratan isimler katıldı.

MEF OKULLARI'NDA ÇEVRİM İÇİ SEMİNER VE SÖYLEŞİLER...
Okullardan Haberler

Bugüne kadar düzenlenen dört çevrim içi etkinliğe Sn. Zülfü Livaneli, Prof. Dr. Sn. Celal Şengör, Sn. Güven İslamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sn. Berk Gökberk gibi kendi alanlarında ve toplumsal konularda fark yaratan isimler katıldı. Bir sonraki buluşmanın konuğu MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Muhammed Şahin olacak.

 

 

Ulus Kampüsü MEF Lisesi ve Fen ve Teknoloji Lisesi, hayata geçirdiği “Fark Yaratan Çevrim İçi Seminer ve Söyleşiler” toplantı serisi ile bilim, sanat, spor alanlarında ve toplumsal konularda duyarlılıklarıyla örnek olmuş isimleri öğrenci ve velilerle buluşturuyor. Kendi alanında büyük başarılara imza atmış ve kitleleri harekete geçirmiş değerli konuklar, eğitim-öğretim yılının sonuna kadar sürecek çevrim içi etkinliklerle izleyicileri ile buluşacak ve MEF Okulları öğrencileriyle alan deneyimlerini ve ilham veren hikayalerini paylaşmaya devam edecekler.

 

Bugüne kadar düzenlenen  çevrim içi etkinliklere Sn. Zülfü Livaneli, Prof. Dr. Sn. Celal Şengör, Sn. Güven İslamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sn. Berk Gökberk gibi değerli isimler katıldı. Katılımın oldukça yüksek olduğu, öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği “Fark Yaratan Çevrim İçi Seminer ve Söyleşiler” serisi kendi alanlarında fark yaratan isimleri ağırlamaya devam edecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)