adscode
adscode

Merakla Beklenen LG G4 Sahneye Çıktı

LG G4 sahnede! Hızlı, yetenekli kamera ve daha güçlü işlemci ile karşımıza çıkan LG G4, deri kılıfı renkli tasarımıyla İstanbul dahil 6 şehirde ilk kez sahneye çıktı.

Merakla Beklenen LG G4 Sahneye Çıktı
Bilim Teknoloji

Güney Koreli LG'nin heyecanla beklenen amiral gemisi telefonu G4, New York, Seul, Londra, Singapur, Paris ve İstanbul'da ilk kez tanıtıldı.
5.5 ekranı ve Snapdragon 808 güçlü işlemcisiyle karşımıza çıkan LG G4, açılabilen plastik ve deri kılıflı arka kapaklarıyla geliyor. 32 GB depolama alanı ve Micro SD kart girişiyle depolama alanı artırılıyor.

Ayrıca her cihazdan paylaşabileceği Google Drive üzerinden 100 GB ücretsiz depolama alanı sunuluyor. 8 MP ön, 16 MP arka kameraya sahip LG G4, 29 Nisan'da dünyada 180 operatör tarafından satışa sunuluyor.


BAŞARILI TASARIM

Uzun süre sonra G3'ün elde ettiği başarılı satış rakamları yüzünden LG G4'ün tasarımında radikal değişiklik yok. Açılabilir kapak farklı bir deri kılıfla şık bir tasarım ortaya çıkarılıyor. Yine farklı renk seçenekleri arasında son 2 yılın en popüler rengi altın da kullanılıyor. 155 gram ağırlığa sahip telefon 4G ve 3G uyumlu olarak kullanıma sunuluyor. Kamera uygulamasına iki defa tıklandığında çekime hazır hale geliyor. Yine arka kameranın altındaki tuşa çift dokunduğunuzda ekran kapanıyor.

PİL ÖMRÜ UZADI

Akıllı telefonun en büyük derdi pil. Pil tüm uygulamalardan hangisinin öncelikli olduğuna dikkat etmeli. Kullanıma bağlı olsa da LG G4'ün pil ömrü önceki modeline göre yüzde 20 daha fazla. Pil tüketiminin artışına kapasite artışı her zaman çözüm değil. Ancak tüm markalar yeni yatırımları bekliyor.

Sabah

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)