adscode
adscode

Mezun'dan Amerika'da Eğitim Fuarı

Mezun.com, 6 Kasım'da Ankara'da, 8 Kasım'da İstanbul'da 'Amerika'da Eğitim Fuarı' düzenliyor.

Mezun'dan Amerika'da Eğitim Fuarı
Yurtdışı Eğitim
Amerikan eğitim kurumları için düzenlenen tek eğitim fuarı özelliğini taşıyan 'Amerika'da Eğitim Fuarı'na gelenler üniversite yetkilileriyle yüz yüze görüşebilme, başvuru/kayıt için birebir ücretsiz destek ve binlerce dolarlık burs alma fırsatına sahip oluyor.
 
Yurtdışında yaşam ve eğitim konusunda bilgi veren Mezun.com, 6 Kasım'da Ankara'da, 8 Kasım'da İstanbul'da 'Amerika'da Eğitim Fuarı' düzenliyor. Amerika'da lise, üniversite, yüksek lisans ya da dil kursu okumak isteyen öğrencilerin tüm sorularına cevap vermek amacıyla düzenlenen fuar boyunca Amerikan Konsolosluğu, Fullbright Komisyonu ve Mezun Group yetkilileri seminerler verecekler. Amerika'da okumak isteyen öğrencinin başvuru sürecinden, oradaki yaşamına kadar tüm detayların anlatıldığı fuarda, Amerika'da okumuş ve uzun yıllar yaşamış Mezun Group yöneticilerinin vereceği 'Amerika'daki yeni hayatınıza uyum sağlamak ve kültür şokunu minimize etmek' ve İstanbul'da Amerikan Konsolosluğu yetkililerinin vereceği 'Amerika öğrenci vizesi mülakatlarında dikkat edilecek noktalar' konulu seminerler dikkat çekiyor.
 
Bu seminerler hakkında bilinmesi gereken bir nokta da fuara online olarak önceden kayıt yaptıran ve sonrasında da seminerlerin birine katılan her katılımcının ücretsiz olarak TOEFL IBT  deneme testi yapma hakkı elde edecek olması. Bu deneme testi gerçek bir TOEFL testi gibi TOEFL sınavını düzenleyen ETS firması tarafından notlandırılacak, fakat bu notun bir geçerliliği olmayacak. Yanı öğrenci kendini gerçek anlamda deneme fırsatı bulacak.
 
Bu fuarda sürprizler bitmiyor. Havayolu sponsoru Lufthansa ile yapılan anlaşma ile Lufthansa ve Mezun şirketleri yine fuara önceden online olarak kayıt yaptıranlar arasından düzenlenecek yarışmada birinci olana Amerika'ya gidiş-dönüş uçak bileti hediye edecekler. Ayrıca yarışmaya katılan ve yüksek puan alan bir çok kişiye SAT, TOEFL, GRE ve GMAT gibi sınavlara hazırlanmaları için ücretsiz özel dersler alma hakkı ve Amerika' ya gittiklerinde Türkiye'yi ücretsiz arayabilmeleri için Mezun Call' dan 1'er saat konuşma hakkı hediye edilecek.
 
Amerikan eğitim kurumları için düzenlenen tek eğitim fuarı özelliğini taşıyan 'Amerika'da Eğitim Fuarı'na gelenler hem üniversite yetkilileriyle yüz yüze görüşebilme ve başvuru/kayıt için birebir ücretsiz destek alabilecekler hem de onlarca hediyeden birini kazanma şansı yakalayacaklar.
 
Fuara ve seminerlere katılmak isteyenlerin www.Amerikadaegitimfuarı.com adresinden ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)