adscode
adscode

Microsoft’tan Özçekim telefonu mu geliyor?

​Windows 10 işletim sisteminin çıkış tarihi yaklaştıkça, Windows 10 Mobil sürümü kullanacak akıllı telefonlara dair dedikodular çıkmaya başlıyor.

Microsoft’tan Özçekim telefonu mu geliyor?
Bilim Teknoloji


Microsoft’un zaten Lumia 940 ve Lumia 940 XL modelleri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Ortaya atılan yeni bir iddia ise önde LED flaş destekli yeni bir Lumia cihaz. Detaylar haberimizde.

Microsoft, Windows 10 işletim sistemiyle kullanıcılarda büyük beklenti yarattı. Hem bilgisayarlara hem mobil cihazlara gelecek olan Windows 10 işletim sistemi önemli yenilikleri beraberinde getirecek. Diğer yandan Microsoft’un Lumia serisine uzun süredir dokunmadığını ve yeni model duyurmadığını görüyoruz. Dolayısıyla Microsoft, kendini Windows 10’un çıkışına saklıyor. Windows 10 ile birlikte çok sayıda Lumia cihazın da duyurulacağı tahmin ediliyor.

Şuan Lumia 940 ve Lumia 940 XL modelleri üzerinde çalışan Microsoft’un yeni bir model üzerinde çalıştığı iddia edildi. İddianın kaynağı sızıntılarıyla meşhur ünlü Twitter hesabı @evleaks. Evan Blass tarafından yazılan bir tweette “Oralarda hala LED flaşlı ön kameraya sahip bir Windows Phone yok mu?” cümlesi kurulmuş. Dolayısıyla firmanın önde LED flaşlı bir model üzerinde çalıştığını düşünebiliriz. Önde LED flaş desteği genellikle bize özçekim özellikleri yüksek bir akıllı telefon olacağı mesajı iletiyor. Bu yaz söz konusu yeni Lumia modellerin duyurulmasını bekliyoruz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)