adscode
adscode

Milli Eğitim Bakanı aileleri uyardı: Tedbirli ve sağduyulu olalım

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs tedbirleri kapsamında aileleri uyardı.

Milli Eğitim Bakanı aileleri uyardı: Tedbirli ve sağduyulu olalım
Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, virüs eksenli sohbetlerin çocukların ileriki yaşantısında derin izler bırakabileceğini belirterek aileleri uyardı. Bakan Selçuk, meslek liselerinde maske üretimine de başladıklarını duyurdu.

Bakan Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında aileleri uyardı.
Çocukların yanında virüse dair haberleri izlemek, yaşlarına uygun olmayan görüntüleri izletmek ve sohbet gündemini sürekli virüs ekseninde tutmak çocuklarımızın ileriki yaşantısında derin izler bırakabilir. Lütfen tedbirli ve bununla birlikte sağ duyulu olalım.

Bakan Selçuk, "Çocukların yanında virüse dair haberleri izlemek, yaşlarına uygun olmayan görüntüleri izletmek ve sohbet gündemini sürekli virüs ekseninde tutmak çocuklarımızın ileriki yaşantısında derin izler bırakabilir. Lütfen tedbirli ve bununla birlikte sağduyulu olalım" dedi.

Bakan Selçuk ayrıca, meslek liselerinde maske üretimine başladıklarını belirterek, "Ekip arkadaşlarımın başlattığı çalışmalar hızla üretime dönüştü. Meslek liseli gençlerimiz cerrahi ve N95 maske üretimine başladı. Üstelik üretim yapacak okul sayımızı da artırdı" ifadelerini kullandı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)