adscode
adscode

Minik Sanatçıların Filmleri Ödüllendirildi

Anafen Okulları, öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri ve geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri için akademik eğitimin yanında sanatsal yetkinlikler kazanmalarının da gerektiğine inanıyor. Bu amaçla…

Minik Sanatçıların Filmleri Ödüllendirildi
Etkinlikler
Öğretmen, öğrenci ve velilerin emekleriyle hayata geçirilen, İngilizce diyaloglardan oluşan Kısa Film Yarışması düzenledi. Öğrencilerin İngilizcelerini pekiştirmeleri ve aileleri ile birlikte sanatsal aktivitelerde bulunmalarına katkı sağlayan yarışmaya 40’dan fazla film katıldı. En iyi senaryo, en iyi yönetmen ve en iyi filmin ödüllendirildiği yarışmada öğrenciler heyecan dolu dakikalar yaşadı.
Çocukların emeklerinin görücüye çıktığı ve 9 Anafen Okulu’ndan katılan öğrencilerin eserlerinin sunulduğu yarışmada Çengelköy Anafen İlkokulu öğrencileri “Arkadaşlığın Gücü” adlı kısa film ile en iyi film ödülüne layık görüldü. Ayrıca en iyi senaryo ödülü Büyük Çamlıca Anafen İlkokulu’na, en iyi yönetmen ödülü de Yeşilvadi Anafen İlkokulu’na verildi. Okul korosunun İngilizce seslendirdiği eserlerle devam eden etkinlikte, 7. Sınıf öğrencilerinin çekmekte olduğu dizinin fragmanı da ilk kez yayınlandı.

Öğrencilerimiz Sanatsal Faaliyetlerle İngilizcelerini Pekiştiriyor…
1.Kısa Film Yarışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Anafen Okulları İngilizce Bölüm Başkanı Hasan Şenyüz; “7. Ekim’de başlattığımız Kısa Film Yarışması projemizde öğretmenlerimizin emeği oldukça büyük. Bu yarışma ile amacımız, hem öğrencilerin İngilizcelerini pekiştirmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlamak, hem de sanatsal faaliyetlerde etkin rol almalarına destek olmak. 9 Anafen Okulu’ndan öğrencilerin senaryolarını yazdığı, yönettiği ve oynadığı kısa filmler büyük özveri ve emekler sonucu ortaya çıktı. Elde edilen sonuçlar bizleri oldukça mutlu etti. Öğrencilerimizin ise motivasyonunu arttırdı. Bundan sonraki senelerde öğrencilerimizin bu tür yarışmalarda daha fazla yer alacağını düşünüyorum.” dedi.
 






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)