adscode
adscode

Mısır Tanrıları İzle

2016 yılına damgasına vuracak filmlerden biri olan Mısır Tanrıları izlenme rekorları kıracağa benziyor.

Mısır Tanrıları İzle
Türkiye'den Haberler

2016 yılına damgasına vuracak filmlerden biri olan Mısır Tanrıları izlenme rekorları kıracağa benziyor. Diğer adı Gods of Egypt olan filmin yönetmenliğini Alex Proyas, senaristliğini ise Matt Sazama ve Burk Sharpless yapmış. 2016 yılına girmeye az bir zaman kala sinemaseverlerin gözlerinin pasını silecek bir film olarak karşımıza çıkan Mısır Tanrıları filmi Şubat ayı'nda izleyenlerle buluşacak. Filmin fragmanından da görüldüğü üzere film tamamen efektlerle dolu ve izleyenleri ekranlara kilitliyor. Hem macera, hem fantastik hem de aksiyon film türünde olan Mısır Tanrıları filmi, bir ABD yapımı olup, tam tamına 150 dakika sürüyor. Filmin başrollerinde Gerard Butler, Elodie Yung, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman, Rufus Swell, Berenton Thwaites ve Bruce Spence yer alıyor. Büyük bir oyuncu kadrosu ile izleyenlere mükemmel bir sinema şöleni yaşatmaya hazırlanan film, Şubat ayı'nda gösterime giriyor. 

2016 filmleri izle yılına bomba gibi düşecek olan Mısır Tanrıları filmi sizi bambaşka boyutlara götürmeyi hedefliyor. Filmde canavarlar, büyüler, sihirler ve tanrıların geçtiği sürükleyici bir hikaye anlatılıyor. Bütün bu olayların yaşandığı krallıkta yaşam mücadelesi veren insanlık ele alınmış. Filmde en çok ilgiyi karanlığın acımasız tanrısı set( Gerard Butler) alıyor. Set, mısır tahtını ele geçirmiş ve normalde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayan halkını kargaşaya sürüklemiştir. Ancak, set bütün bu yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Birkaç kahraman set’e karşı koyarak insanlığı kurtarmak için mücadele etmektedir. Ancak, asıl kahraman hiç beklenmedik anda gelir. Filmin kahramanı hem insanlığı, hem dünyayı, hem de aşkını kurtarmak için büyük bir mücadele vermektedir. Bunu yapabilmek için ise yardıma ihtiyacı vardır. Bir diğer tanrı Horus’tan bu mücadele için yardım ister ve Set’e karşı bir savaş başlar. Mısır Tanrıları izlerken doyamayacağınız bir film olup, kesinlikle beklediğinize değecektir. Tanrılar ve ölümlülerin kıyasıya savaşını anlatan filmde şimdiye kadar aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. 

Mükemmel oyuncu kadrosu ve fantastik filmler kurgusu ile izleyenleri ekrana kitleyecek olan Mısır Tanrıları izlediğiniz bütün filmleri unutturmak için hazırlanıyor. Filmde Set Mısır’ı devralıyor ve halkını köleleştiriyor. Set’in elinden ise halkı sadece bir tanrı kurtarabilir. Ancak, o tanrının da gözleri olmadan hiçbir yardımı olamıyor. Bunun için ise kahramanımız Set’in diğer tanrıdan aldığı gözlerini geri alıyor ve tanrı’dan halkı kurtarması için yardım istiyor. Set’in diğer tanrıdan çaldığı gözlerini kahraman geri alıyor ve set’e karşı kıyasıya savaş başlıyor. Ancak, Set’in arkasında kocaman bir ordu var. İblisler, Tanrılar ve yaratıklar… Onunla mücadele etmek hiçte kolay olmayacak. Savaş insanlık için başlıyor. Bu zorlu mücadeleye tanık olmak için az bir zaman kaldı. Eğer filmin fragmanını hala izlemediyseniz sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Fragmanı izlerken bile kendinizi filmin içinde gibi hissedeceksiniz. 2016 Şubat ayı’nda gösterime girecek olan filmi, Alt yazılı izle seçeneğine tıklayarak izleyebilir, dilerseniz Türkçe Dublaj seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)