adscode
adscode

Nakiller, Müdür Atamaları ve Şubat Bilmecesi

Nakillerle ilgili son durumu bilen, gören, duyan oldu mu? Haberdar olan varsa lütfen bize de bildirsin. Sanki artık ipin ucu kaçtı. Kim ne yapıyor, belli değil.

Nakiller, Müdür Atamaları ve Şubat Bilmecesi
Günün Yazısı

Peki ya müdür atamalarında olup biteni anlayan var mı? Liyakatın yerini ne aldı? Yapılan atamalar içinize siniyor mu? Ve bomba açıklama, şubatta atama yokmuş. Hep yok deniliyor ama arkası geliyor. Hem de seçim yılında! Bekleyip görmek en iyisi...

Nakillerle ilgili son durumu gerçekten merak ediyorum. Bakalım kaç açık kaldı? En az on bin, hatta 15 bin olursa hiç şaşırmam. Çünkü bir yer dolarken, öte taraf boşalıyor.
Gelecek yıla yönelik gelen ilk sinyaller, özel okul kayıtlarının önceden yapılıp bitirilmesiymiş, sanki sonradan kayma olmayacakmış gibi! Böylesi dahice fikirleri nereden buluyorlar!..
Kendilerini kutlamak gerekir...

Yönetici atamalarında bir sıkıntı olduğu kesin. Çünkü, siyasetle uzatan yakından ilgisi olmayanlardan da çok şikayet geliyor. MEB umarız bu seslere kulak verir. Yoksa yıpranan kendileri olur...

Şubat ataması bir gelenek haline geldi ve bir anlamda tansiyonu düşürüyor. Yok saymak, gerginliği artırmanın ötesinde bir işe yaramıyor ve sonunda konulan bu kural hep ihlal ediliyor.
Durum bu kadar açıkken niye hep aksi yönde açıklamalar yapılır, anlamak zor.

Gün içerisindeki gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz, özellikle nakillere yönelik olanları...

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)