adscode
adscode

"Nefes Aldığım Sürece Umudumu Yitirmeyeceğim"

Artı Atölye, "Dum Spiro Spero / Nefes Aldığım Sürece Umudumu Yitirmeyeceğim" adlı resim ve heykel sergisine ev sahipliği yapacak.

"Nefes Aldığım Sürece Umudumu Yitirmeyeceğim"
Kültür Sanat


Teşvikiye'de Artı Atölye çatısı altında düzenlenecek olan etkinlikte beş sanatçı yer alacak. Burak Boyraz, Nebahat Karyağdı, Recep Keçeli, Emel Örs ve Irmak Şahin'den oluşan grup, figüratif yaklaşımdan soyut üsluba uzanan ve tamamı yakın zamanlı üretimlerden oluşan bir resim & heykel seçkisi sunacak.

"Dum Spiro Spero", 29 Mayıs ve 15 Haziran 2019 tarihleri arasında görülebilir.


Burak BOYRAZ: 1986, İstanbul doğumlu. Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Plastik Sanatlar Bölümü mezunu. Yurt içi ve yurt dışında karma sergilere katıldı. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sanat Bölümü'nde görev yapmakta.

Nebahat KARYAĞDI: 1983, Antalya doğumlu. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü mezunu. Altınbaş Üniversitesi Plastik Sanatlar Bölümü'nde Yüksek Lisans diplomasını aldı. İSTEK ACIBADEM okullarında görsel sanatlar öğretmeni. IAA UPSD yönetim kurulu üyesi.

Recep KEÇELİ: 1979, İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü mezunu. Yurt içi ve yurt dışında pek çok sergiye katıldı.

Emel ÖRS: 1963, İstanbul doğumlu. Ramuş İpek atölyesinde resim çalışmaları üzerine eğitim aldı. Yurt içi ve yurt dışında 50'den fazla sergi ve sanat etkinliğe dahil oldu. Sanatsal çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde (Atölye 7) sürdürmekte.

Irmak ŞAHİN: 1988, İstanbul doğumlu. Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi çatısı altında yüksek lisans eğitimine devam etmekte. BİLFEN Okulları'nda görsel sanatlar öğretmeni olarak görev yapmakta.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)