adscode
adscode

Nexus, Snapdragon 820’yi seçti

Snapdragon 800 serisi işlemciler Qualcomm’a pek yaramadı. Snapdragon 801 ile ilk belirtileri gösteren ısınma sorunu, Snapdragon 810 ile telefon üreticilerini oldukça zora soktu.

Nexus, Snapdragon 820’yi seçti
Bilim Teknoloji
Revize edilen modeller, beklentilerin altında satış rakamları ve daha fazlası çoğu firmayı etkiledi. Şimdi ise sektör merakla Snapdragon 820’yi bekliyor.

Snapdragon 820’de yapısal olarak önemli değişikliklere giden firma, henüz bu işlemciyi tamamen hazırlayabilmiş değil. Bu yongayı kullanması beklenen ilk cihazın Galaxy S7 olacağı düşünülüyorken şimdi hesapta olmayan bir açıklama geldi. Henüz daha geçtiğimiz ay satışa çıkan Nexus 5X ve Nexus 6P modelleri gündemden düşmeden, sıradaki Nexus modelinin Snapdragon 820 kullanacağı iddia edildi. Üstelik iddia sadece bununla sınırlı değil.

Weibo isimli Çin merkezli sosyal platformdan sızan bilgiye göre Google, Huawei ile çalışmaktan oldukça memnun kalmış. Sıradaki Nexus modeli için de Huawei’yi tercih edeceği söyleniyor. Huawei’nin ise sıradaki Nexus modelinde Snapdragon 820 kullanmak için çalışmalara başladığı iddia ediliyor. Samsung, Sony, LG ve Motorola’dan sonra Huawei de Snapdragon 820’ye göz kırpmış oldu. Diğer yandan firma kendi işlemcilerini geliştirmeye de devam edecek.
CNNTürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)