adscode
adscode

O Zaman Spor, Yoga ve Hareket!

Bir, iki, üç! Ve bir, iki, üç!

O Zaman Spor, Yoga ve Hareket!
Türkiye'den Haberler

Bir, iki, üç! Ve bir, iki, üç!

Önce belimizle daireler çiziyoruz, sonra bacaklarımızı omuz hizasında açarak öne ve geriye doğru eğiliyoruz. Ellerimizi başımızın üzerinde birleştirip belimizi bükmeden dizlerimizi kırıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor şart. Düzenli yürüyüşler, pilates veya yoga hareketleri, hafif esneme ve gevşemeler, tempolu koşular, salon sporları… Hepsi kaslarımızı en etkin şekilde çalıştırarak vücudumuzun dengeli bir görünüm kazanmasını, sindirim ve dolaşım sistemimizin de düzenli ve etkili çalışmasını sağlar. Ayrıca harika bir görünüm ve rahat hareket edebilme kolaylığı için vücut kitle endeksimizin de vücut ölçülerimize uygun olması gerekir. Peki tek başımıza spor yapmaktan hoşlanmıyor, bize eşlik edecek bir arkadaş mı arıyoruz? Artık yalnız değiliz, Barbie yepyeni hareket kabiliyeti ve sporcu ruhuyla yanımızda! : Barbie Sonsuz Hareket bebekleri



İlk olarak 1960’ların başında raflarda görülmeye başlayan Barbie bebekler, son elli yıl içinde pek çok farklı tasarımla renklendi, yeniden şekillendi, farklı boyutlarda ve simalarla bebek koleksiyonlarımıza hareket kattı. Her yeni ürünle de Barbie’nin yaşam alanı ve yetenekleri genişledi. Öncelikle başını, kollarını ve bacaklarını tek yönlü olmak üzere hareket ettirebilen bebekler, zamanla daha esnek malzemeden üretilerek gerçekçi bir görünüm kazandı. Dizlerini ve dirseklerini belli oranlarda bükebilen, bacaklarını esnetebilen Barbie’ler, 2000’li yılların en popüler oyuncakları arasında yer aldı. Bir idol ortaya çıkarma fikriyle üretilmeye başlayan bebeklerin arkasında yatan fikir, bu süreçte değişerek bebekleri gerçek yaşama en uygun ve doğal hâle getirmek oldu. Böylece ten renginden yüz biçime, vücut hatlarına kadar farklı ve özgün yapılara sahip olan Barbie bebekler, kendimizden parçalar bulmamızı sağlayan, aynadaki yansımamıza yakın hissettiğimiz arkadaşlarımız hâline geldi! Onlarla uyuduk, yemek yedik, makyaj yaptık, saçlarımıza bakım uyguladık, giyindik, modayı baştan yarattık… Ve sırada sağlıklı yaşam serüvenimizde yine bize destek olacak en yakın arkadaşımız: Barbie Sonsuz Hareket!




Yeni ürünün hedefinde Barbie bebeklerin hareket alanını en geniş konuma getirmek var. Bunun için özel malzemeden üretilen bebekler, dizlerini ve dirseklerini rahatlıkla bükebiliyor, oldukça hareketli eklem yerleri sayesinde zor hareketleri uygulayabiliyor, değişik pozisyonlara girebiliyor ve böylelikle pek çok sporu yaparken size kolaylıkla eşlik ediyor. Değişik tasarım yöntemleriyle geliştirilen bebekler, toplam 22 farklı bölgeye hareket yeteneği kazandırılarak tıpkı bizler gibi hareket edebiliyor. Bunun yanında Barbie’nin özel esnek kumaştan üretilen spor kıyafetleri, eşofman ve taytlarıyla hem rahat hareket etmesine kolaylık sağlıyor hem de Barbie’yi her zamanki gibi salonun en şık kızı yapıyor! Mavi ve pembe renkli kıyafetler, ideal spor giysilerinin nasıl olması gerektiğinin de bir temsilcisi aynı zamanda.


Sarışın, kestane saçlı, kızıl, esmer, koyu tenli olmak üzere pek çok farklı prototipteki bebeğimiz cilt bakımını ve protein kahvaltısını yaptı, şimdi de spor için hazır. O hâlde bizler de Barbie’nin yanında günlük hareketlerimize başlayalım!

Eğer siz de Barbie sonsuz hareket bebeklerini arıyorsanız, size yardımcı olalım. Biz de hiç kolay bulamadık, en son mağaza mağaza aradıktan sonra en son Karakterdukkani.com’da bulduk. Üstelik Kapıda Ödeme ve Kargo Bedava avantajı ile. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)