adscode
adscode

ODTÜ Tanıtım Günleri Devam Ediyor!

ODTÜ'nün, geleneksel Tanıtım Günleri, "Tercih Fuarları" ve "Tercih Danışmanlığı" adı altında, iki ayrı etkinlik dizisi şeklinde devam ediyor.

 ODTÜ Tanıtım Günleri Devam Ediyor!
Üniversite
 ODTÜ Tercih Fuarları'nın Ankara ve İstanbul ayağı sona erdi. İzmir ayağı ise bugün (27 Temmuz) tamamlanıyor. Tercih Danışmanlığı etkinlikler dizisinin ise; Bursa, Mersin, Adana ve Antalya ayakları gerçekleştirildi. Kıbrıs ve Ankara ayakları devam ediyor.

Kıbrıs Kampusu ile, yurt dışında kampus açan ilk Türk üniversitesi unvanına sahip, Ankara, Kıbrıs ve Erdemli kampüsleriyle ülkemizin ve dünyanın saygın üniversiteleri arasında yer alan ODTÜ'nün; üniversite adaylarına yönelik geleneksel ODTÜ Tanıtım Günleri devam ediyor. 

Tanıtım Günleri, Tercih Fuarları ve Tercih Danışmanlığı olmak üzere iki ayrı etkinlik dizisini kapsıyor.

ODTÜ Tercih Fuarları: ODTÜ, İstanbullu ve İzmirli üniversite adaylarıyla buluştu.

Üniversite adaylarına yönelik, üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi vermeyi amaçlayan ODTÜ Tercih Fuarları'nın Ankara ve İstanbul ayağı sona erdi; İzmir ayağı ise bugün (27 Temmuz) tamamlanıyor. 

Fuara katılan üniversite adayları, öğrenci topluluklarından, sosyal tesislere, kütüphaneden,  spor tesislerine, amfiden, yurtlara kadar birçok alanda ODTÜ'nün sunduğu tüm akademik, kültürel ve sosyal olanakları yerinde inceleyebilme imkânı buldular. Ayrıca, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda, tüm konularda meraklarını giderebilme ve akademisyenlerle birebir iletişim kurma olanağı yakaladılar.

ODTÜ Tercih Danışmanlığı: ODTÜ Türkiye'yi Dolaşıyor! Bursa, Mersin, Adana ve Antalya ayakları gerçekleştirildi. Kıbrıs ve Ankara ayakları devam ediyor.

ODTÜ bu sene, ODTÜ Tanıtım Günleri kapsamında, Tercih Fuarlarının yanı sıra; Tercih Danışmanlığı adı altında ikinci bir etkinlikler dizisi düzenliyor. Etkinliklerin Bursa, Mersin, Adana ve Antalya ayakları gerçekleştirildi. Ayrıca, 2 Ağustos'a kadar, hafta içi her gün 10: 00- 16: 00 saatleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kümbet Salonu'nda; yine 2 Ağustos'a kadar, hafta içi her gün 10: 00- 16: 00 saatleri arasında da ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlük Binası'nda; Tercih Danışmanlığı etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Tercih Danışmanlığı etkinliklerine katılan öğrenciler, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda, tüm konularda meraklarını giderebilme ve ODTÜ'nün sunduğu tüm akademik, kültürel ve sosyal olanaklar hakkında bilgi alabilme imkânı bulacaklar. Ayrıca, akademisyenlerle birebir iletişim kurmak gibi önemli bir fırsatı da yakalayacaklar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)