adscode
adscode

Öğrenciler kütüphanede geceledi

İSTEK’li öğrenciler Kütüphane Haftasında bir geceyi okul kütüphanesinde geçirdi. Yazarlarla söyleşiler yapan; canlı müzik dinletileri, drama etkinlikleri, karikatür atölyesi gibi birbirinden renkli çalışmalara…

Öğrenciler kütüphanede geceledi
Ortaokul
İSTEK Bilge Kağan, İSTEK Atanur Oğuz ve İSTEK Kemal Atatürk Okulları öğrencileri, Kütüphaneler Haftasını güzel bir etkinlikle kutladı.

31 Mart tarihinde gerçekleşen etkinlikte Yazar-Oyuncu İclal Aydın, Balet-Yazar Tan Sağtürk, Oyuncu-Yazar Emel Çölgeçen, Oyuncu-Yazar Ayşen İnci, Badem grubunun solisti Müzisyen Mustafa Kemal Öztürk, Yazar Renan Özdemir, Yazar Aytül Akal, Drama Sanatçısı Aslı Özcan, Yazar İrem Dilaver, Drama Eğitmeni Çiğdem Odabaşı, Yazar Kaan Elbingil, Karikatürist Vacip Örger ve Drama Lideri Zeynep Şentürk öğrencilerle buluştu.

Öğrenciler söyleşilerin ardından ritim çalışmaları, canlı müzik dinletileri, yoga etkinliği, film gösterimi ve birbirinden farklı interaktif atölye çalışmaları ile geceyi tamamladı. Bu keyifli gecenin ardından öğrenciler gece uyku tulumları ile kitapların arasında uyudu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)