adscode
adscode

Öğrencisi olduğu okulun 'güvenliği' de ona emanet

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencisi Metin Kartal, 6 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı okulda öğrenim görmenin gururunu yaşıyor.

Öğrencisi olduğu okulun 'güvenliği' de ona emanet
Eğitim
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Zonguldak Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencisi Metin Kartal, 6 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı okulda öğrenim görmenin gururunu yaşıyor.

Yüksekokulda 6 yıl önce özel güvenlik görevlisi olarak işe başlayan 39 yaşındaki bir çocuk babası Kartal, 3 yıl önce tartıştığı bir öğrencinin eğitim durumuyla ilgili eleştirileri üzerine üniversite sınavına girmeye karar verdi.

Bazı öğretim üyelerinin de desteğiyle radyo ve televizyon programcılığı bölümünü kazanan Kartal, gündüzleri derslere girip, akşamları da güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.

8 saat dersler, 8 saat mesai

Kartal, yaptığı açıklamada, üniversite sınavına hazırlanırken sadece görev yaptığı BEÜ'yü tercih ettiğini, böylece işinden ayrılmadan öğrenimine devam edebildiğini söyleyerek, "İki yıldır yüksekokulun hem öğrencisiyim hem de güvenlik görevlisi. Derslerim bittikten sonra saat 16.00'da kıyafetlerimi değiştirip görevime başlıyorum. 8 saat dersler, 8 saat mesai, günün 16 saatini yüksekokulda geçiriyorum. Elimden geldiğince iki işi iyi şekilde yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)