adscode
adscode

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2017 Yılına Hazır

Haberimizin ilerleyen satırlarında “Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2017 “ dönemi içerisinde ki faiz oranlarını ve size en uygun tavsiyeleri bulabilirsiniz.

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2017 Yılına Hazır
Türkiye'den Haberler

Haberimizin ilerleyen satırlarında “Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2017 “ dönemi içerisinde ki faiz oranlarını ve size en uygun tavsiyeleri bulabilirsiniz. Kredi kartı sahibi olmak eski dönemlere bakıldığında daha da kolaylaştı. Bu sayede her öğrenci için de mutlaka lazım olan kredi kartına ulaşmak mümkün. Özellikle büyük şehirlerde okuyan öğrenciler için bir kredi kartı sahibi olmak kaçınılmaz. Zaten öğrenci olduğunuz andan itibaren bir çok bankanın sizi aradığına şahit olacaksınız veya olmuşsunuzdur. Ve bu kredi kartını sunan bankacılar, öğrencilere diğer kesime sordukları gibi tonlarca soru sormaz, detay aramaz. Bir form doldurmanız yeterli sonrasında kartınız adresinize gelir ve şifresini belirleyerek alışverişe başlarsınız. Tek dezavantajı belki de avantajıdır, limitlerinin düşük olması. Öğrenciye verilen kredi kartı limitleri diğer çalışan kesime verilen limitlerden hayli düşük olacaktır. Ancak, düşük olan kredi kartı limitinizi düzenli ödemeler ile yükseltebilirsiniz bunun için ilk 6 aylık döneme özellikle dikkat etmeli ve asgari ödemesinden ziyade tüm borçları gününde kapatmalısınız. Bu sayede bankalar size güvenecek ve biraz daha limitleri arttıracaktır. İşte öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2017 listesi…
  • İş Bankası : 25 yaşını geçmemiş örgün eğitim gören tüm gençlere İş Bankası tarafından verilen İşte Üniversiteli kartına sahip olabilmek için başvurularınızı internet veya şubeler yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. Başlangıç limiti ise 400 TL.
  • Yapı Kredi : Play kredi kartı ile 18-25 arası gençlere hitp eden Yapı Kredi, kefilsiz formalitesiz kredi kartı talebinize olumlu yanıt veren bankalardan. Başlangıç limiti 500 TL olup düzenli ödemeler gerçekleştirdiğiniz takdirde 2000 TL limitleri görmeniz kaçınılmaz.
  • HSBC : Banka, Campus kart ile öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2017 yılına damga vuracak gibi görünüyor. Zira diğer bankalara oranla daha yüksek limit ile başlangıç yapmanıza olanak sağlıyor. HSBC campus kart başlangıç limiti 700 TL, kimliğiniz ile birlikte en yakın şubeden işlemlerinizi gerçekleşltirebilirsiniz.
  • Garanti Bankası : Bonus genç kredi kartı ile tüm bonus üyesi işyerlerinden bonus da kazanabileceğiniz harika bir alternatif sunan Garanti Bankası, üyelik aidatı da istememekte.
  • Ziraat Bankası : Genç kart ile üniversite öğrencilerine yönelik harika hizmetleri olan bankadan, özellikle burs alan öğrenciler kolaylıkla kredi kartı sahibi olabiliyor.
  • TEB : Öğrenciye kredi kartı veren bankalar arasında en çok kullanılan kart ve öğrenciler en iyi kredi kartı diyebiliriz. Üniversiteb kredi kartı başlangıç limitleri 250 TL .

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)