adscode
adscode

Öğretmenler, atama müjdesi bekliyor

Öğretmenlerin #KasımdaAdil100BinAtama kampanyasında 500 bine yakın tweet atıldı.

Öğretmenler, atama müjdesi bekliyor
Eğitim

Atama bekleyen öğretmenler, Twitter'da #KasımdaAdil100BinAtama kampanyası başlattı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 100 bin atama bekleyen öğretmenlerin kampanyasında 500 bine yakın tweet atıldı. Kampanyaya çok sayıda ünlü isim de destek verdi.

Bir öğretmenin '"Sevgili Haluk abi bu fotoğraf karesini hatırladın mı? Atama bekleyen öğretmenler bu sefer Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 bin öğretmen ataması talep ediyor. Seninde bizlere bir kez daha destek vermeni istiyoruz. Bizi kırmazsın biliyoruz" sorusuna Haluk Levent sosyal medya üzerinden cevap verdi. Levent, tweeti alıntılayarak '"Yine toplanın yine gelirim be hocam!" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili: Tokat İl Başkanlığımızda atama bekleyen öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken 100 bin öğretmen atanması beklentilerini çiçekleriyle birlikte aldık ve sorunlarını dinledik. Taleplerinin takipçisi olacağız.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: #KasımdaAdil100BinAtama Her zaman yanınızdayım

Öğretmenlerin yorumları ise şöyle:

- Cumhuriyet tarihinin en yüksek öğretmen atamasını sizlerden bekliyoruz.

- Binlerce öğretmen tek ses. Talep belli. Adaletli bir kontenjan dağılımıyla 100 bin öğretmen ataması.

- Tek bir öğretmen arkadaşımın dahi mağdur olmasını istemem. Nefesimizi tuttuk, 24 Kasım'da 100 bin atama haberini beklemekteyiz.

- Neden 100 bin atama? -Artan öğrenci sayısı -Yeni yapılan okullar -Açılan köy okulları -3600 ile emekliye ayrılacak olan öğretmenler -100 bin'e yakın ücretli -250 bin öğretmen açığı 24 Kasımda 100 bin öğretmen atama duyurusu bekliyoruz.

EĞİTİM AJANSI


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)