adscode
adscode

“ÖĞRETMENLER ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLENDİRİLEMEZ”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, öğretmenlerin çağrı merkezlerinde görevlendirilmesine tepki gösterdi.

“ÖĞRETMENLER ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLENDİRİLEMEZ”
Sendikalar


“Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin zaten kesintiye uğramış olan eğitim süreçlerini telafi edebilmek için, uzaktan eğitimle canla başla gayret ortaya koyduğu şu zamanda, onları canlı ders programlarını da sekteye uğratarak çağrı merkezinde görevlendirmenin anlamı nedir?” diyen soran Geylan, yüzbinlerce gencimizin işsiz gezdiği ülkemizde, çağrı merkezinde telefon irtibatıyla covidli hastalarımızın takibini yapabilecek çok sayıda istekli bulunabileceğini söyledi.


Geylan açıklamasında şunları kaydetti: “Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin zaten kesintiye uğramış olan eğitim süreçlerini telafi edebilmek için, uzaktan eğitimle canla başla gayret ortaya koyduğu şu zamanda, onları canlı ders programlarını da sekteye uğratarak çağrı merkezinde görevlendirmenin anlamı nedir?

Son haftalarda değişik illerde şahit olduğumuz bu uygulamanın bir benzerini son olarak Adana’da gördük. Adana Valiliği’nin bu kararı gözden geçirmesinin uygun olacağını düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın da bu konuda gerekli adımı atacağına inanıyoruz.

Yüzbinlerce gencimizin işsiz gezdiği ülkemizde, çağrı merkezinde telefon irtibatıyla covidli hastalarımızın takibini yapabilecek (hem de üniversite mezunu) o kadar çok talipli bulunur ki…

Böylece hem işsiz gençlerimize bir nebze ve bir süre olsun nefes aldırmış, hem de öğretmenlerimizi asıl işlerinden alıkoymamış ve incitmemiş oluruz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kudret ve potansiyeli itibariyle, bu organizasyon o kadar da zor değildir!”


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)