adscode
adscode

Öğretmenlere Ücretsiz Sertifika Programı Eğitimi Başlıyor

​Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, öğretmenlerin ücretsiz katılımına açık sertifika programları düzenliyor.

Öğretmenlere Ücretsiz Sertifika Programı Eğitimi Başlıyor
Etkinlikler
Öğretmenler; Kariyerinize Bir '+' Daha Koyun

Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, Türk eğitim sistemine artı değer katmaya devam ediyor. 

29, 30, 31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Educashow'da, öğretmenlerin ücretsiz katılımına açık 53 oturumdan oluşan eğitim semineri ve workshoplar düzenlenecek, fuar alanına kurulacak standlarda da firmalar eğitime yönelik en son teknolojileri ve çözümleri sergileyecek. 

İDTM - İstanbul Fuar Merkezi Hall 11'de gerçekleşecek olan Educashow'a girişler de, seminerler de ücretsiz. Üstelik, Educashow'a katılan eğitimciler birbirinden değerli hediyelerin ve indirim çeklerinin de sahibi olacak. 

Kayhan Karlı Yönetiminde Dev Kadro! 

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın açılış konuşmasını yapacağı Educashow'da dört gün boyunca yapılacak workshop ve seminerlerde Türkiye'nin duayen isimleri ile New York Ünivesitesi ve Sounth Dacota Üniversitesi uzmanları kürsüde olacak. 

Kayhan Karlı, Adnan Aksu, Alexandre Abellan, Batuhan Aydagül, Doç. Dr. Engin Karadağ, Prof.  Dr. Erhan Erkut, Gökhan Yücel, Prof. Dr. Hande Briddick, Işıl Boy, Dr. Özgür Bolat, Dr. Özlem Mecit, Dr. Selçuk Can Güven, Doç. Dr. Selçuk Özdemir, Doç. Dr. Selçuk Şirin, Yrd. Doç. Dr. Sertel Altun, Dr. Sinem Aslan, Steve Barkley ve Prof. Dr. Ziya Selçuk'un da aralarında bulunduğu pek çok isim, öğretmenlere en yeni eğitim-öğretim metotlarını anlatacak. 

"Erken Çocukluk Döneminde Yaratıcılık", "İnovasyon ve Eğitime Etkileri", "Öğrenmenin Fizyolojik Temelleri", "Teknolojinin Değişen Renkleriyle Mobil Öğrenme", "21. YY'da Okul ve Öğrenme", "Erken Çocukluk Döneminde Eğlenceli Matematik", "Model Öğretmen", "Pozitif Okul İklimi" ele alınacak konu başlıklarından sadece birkaçını oluşturuyor.  

Seminer programının detaylarına ve ücretsiz davetiyeye "www.educashow.com" ulaşabilirsiniz. 

Avrupa'dan Ödüllü Ürünler Educashow'da

Educashow fuar alanında ise yok yok! Eğitim sektörüne yönelik pek çok ürünün ilk defa görücüye çıkacağı fuarda, 'Sihirli Boyalar' gibi Avrupa'dan ödüllü firmalar da hazır bulunacak. Üç boyutlu yazıcı, üç boyutlu kalem, üç boyutlu eğitim içerikleri, görsel ve işitsel teknolojik materyaller, en son eğitim yazılımları, 21. yüzyıl teknolojisi ile donatılmış laboratuarlar, modern amfi çözümleri ve daha pek çok ürün Educashow'da fuar alanında olacak. 

Fuarda ayrıca herkesin merakla beklediği, 'servis takip programı' da tanıtılacak. Programın hem okul yönetiminin, hem ailelerin işini kolaylaştırması, hem de çocuklara tam bir güvenlik sağlaması bekleniyor.

Educashow Genel Müdürü Orçun Fida, böylesi bir organizasyonu düzenliyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek; "Hem ücretsiz sertifikalı eğitim programlarının hem de en yeni okul ekipmanları ile teknolojilerinin eğitime yepyeni bir dinamizim getirmesini bekliyoruz." dedi. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)