adscode
adscode

Okullar ne zaman açılacak?

Okulların ne zaman açılacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor.

Okullar ne zaman açılacak?
Eğitim
Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte milyonlarca öğrenci 15 günlük tatile çıktı ve ikinci kanaat dönemi öncesinde dinlenmeye koyuldu. Tatilin ilk haftasını geride bırakırken okulların ne zaman açılacağını araştıran öğrenciler internet üzerinde "okullar ne zaman açılacak?" ve "15 tatil uzayacak mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 15 tatil uzayacak mı? Okullar ne zaman açılacak? Tatil ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Milyonlarca öğrenci, 19 Ocak'ta karnelerin alınmasıyla birlikte yarıyıl tatiline çıktı ve 15 günlük bir dinlenme sürecine girdi. İkinci kanaat dönemi öncesinde 15 günlük tatile çıkan öğrenciler, bir yandan da merakla okulların açılacağı ve ikinci dönemin başlayacağı tarihi araştırıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu 2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışma takviminde bu tarih belirtildi. MEB çalışma takviminde yer alan bilgiye göre 19 Ocak Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan yarıyıl tatili, resmi olarak 2 Şubat'ta sona erecek. Öğrenciler, 5 Şubat 2018 Pazartesi günü ikinci kanaat dönemine başlayacak. Tatilin uzaması gibi bir durum ise şimdilik söz konusu değil.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)