adscode
adscode

Okullarda Temizlik Seferberliği

Bağcılar'da 2014-2015 eğitim öğretim sezonu hazırlıkları tamamlanıyor.

Okullarda Temizlik Seferberliği
Eğitim
İlçedeki 100'e yakın okulda 6500 kişilik öğretmen kadrosu öğrencilere hizmet verecek. Bağcılar Belediyesi ekipleri, öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Bağcılar'daki okullar yeni eğitim öğretim sezonunda öğretmen ve öğrencilere hizmet vermek üzere hazırlanıyor. Bağcılar'da yaklaşık 180 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullardaki sınıfların, laboratuvarların ve öğretmen odalarının temizliği ile ilaçlanması Bağcılar Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Belediyenin desteğiyle boya ve badanası yapılan eğitim yuvaları temizliğiyle de dikkat çekiyor.

1992 yılında ilçe statüsü kazandığında 16 okulu bulunan Bağcılar ilçesi günümüzde 100'e yakın eğitim yuvasına kavuştu. Güvenlik kameraları, projeksiyon sistemi ve bilgisayarlarla donatılan okullarda öğrencilere huzurlu ve sağlıklı ortamda eğitim veriliyor. 2014-2015 eğitim sezonunun başlamasına kısa süre kala okullardaki temizlik, ilaçlama ve boya badana çalışmaları Bağcılar Belediyesi ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Ekipler, tatil döneminde de temizlik ve ilaçlama çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyorlar. Öğrencilerin okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelebilmeleri için okulların önündeki hız kesici kasisler yenileniyor ya da kasis olmayan okulların önüne kasisler yapılıyor.

Yine bu eğitim ve öğretim döneminde de ekipler okulların kantinini hijyen denetiminden geçirerek kantin görevlilerine hijyen kuralları konusunda eğitim verecek. Belediye'nin desteğiyle öğrenciler diş taramasından geçirilecek diş bakım seti dağıtılacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)