adscode
adscode

Okyanus Koleji Tenis Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

OKYANUS KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ LİSELERARASI TENİS TURNUVASI’NDAN HİÇ YENİLGİ ALMADAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜ…

Okyanus Koleji  Tenis Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
Özel Okullar
Geçtiğimiz ay İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvada İstanbul Şampiyonu olan Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Bayan Tenis Takımı bir başarıya daha imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Liselerarası Tenis Şampiyonası'na 25 ilden 30 okul takımı olmak üzere toplam 150 sporcu katıldı. Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Bayan Tensi Takımı rakipleri karşısında büyük bir üstünlük sağlayarak hiç yenilgi almadan Türkiye şampiyonu oldu.

Başarılı öğrenciler Katar’da gerçekleşecek Dünya Tenis Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.



Okyanus Koleji Lise Bayan Tenis Takımı 08 - 16 Mart 2015 tarihlerinde Katar’da gerçekleşecek olan Dünya Tenis Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Okyanus Kolejleri Kurucusu ve Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özbey, takımı ve antrenörlerini ödüllendirmek üzere holding binasında başarılı öğrencilerle bir araya geldi. Özbey “Türkiye Şampiyonluğu gibi büyük bir başarıyı tatmış olan öğrenciler olarak bundan böyle hayatınızda başarı kriterinin hep yüksek olacağına inanıyorum. Okulumuzda her öğrencinin yeteneğini ön plana çıkaran eğitim sistemini uyguluyor olmamız hem sportif hem sanatsal hem de akademik anlamda büyük başarılarla sonuçlanıyor. Sizler bu başarılarla motive olurken bizler de sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Ana Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz ise “Okyanus Kolejleri bilim ve sanat alanlarında aldığı ulusal ve uluslararası başarılarına, spor alanında da aldığı başarıları ekliyor. Bayan tenis takımımız dört zorlu rakibini yenerek Liselerarası Türkiye Tenis Şampiyonu oldu. Şimdi önümüzde Katar’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası var. Amacımız bu şampiyonada da rakiplerimiz yenerek Okyanus Kolejleri olarak ülkemize Dünya Şampiyonluğu'nu yaşatmak.” dedi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)