adscode
adscode

Ona Çok Kızdık ama Onu Çok da Sevdik

Yaşama veda eden Demirel'e Allahtan rahmet diliyoruz. Kendisiyle son röportajı biz yapmıştık. Vasiyet niteliğindeydi. Hemen her konudaki sorularımızı samimiyetle cevapladı.

Ona Çok Kızdık ama Onu Çok da Sevdik
Günün Yazısı
Başbakanlık dönemlerinde öğrenciyken kendisine çok kızdık ama Cumhurbaşkanlığı ve sonrasında, kendisini daha yakından tanıdıkça hayranlığımız arttı. Değişen biz miydik yoksa o muydu?..

Demirel’i yeni nesiller fazla tanımaz ama bizim gençliğimiz onunla geçti. Tıpkı şimdiki gençlerin Erdoğan’la geçirmesi gibi. Milliyetçi Cephe olarak nitelendirilen MC’li hükümetleri döneminde bambaşka bir Demirel vardı. Seveni de çoktu. Kızanı da. O öğrencileri pek sevmez, öğrenciler de onu beğenmezdi.



Askerlerin demokrasiye sık sık müdahale ettiği dönemlerdi. Ama son röportajlarda bundan hiç kırgınlık duymadığını, kızmadığını gördük. Dünü dünde bırakın derdi.

Son 10 yılda kendisiyle her biri 4,5 saati bulan 10’a yakın Genç bakış yaptık. Uzun uzun sohbetlerde bulunduk, uzun seyahatler yaptık.

Ve bu süreçte, kendisinden çok şeyler öğrendim. Her şeyden önce de sabrı, mütevaziliği, hoşgörüyü, farklı açılardan bakmayı ve en önemlisi de ne kadar çok şey bilirsen bil, daha çok çalışman gerektiğini…

 Kendisiyle ilgili o kadar çok anı var ki zaman zaman bunları sizlerle de paylaşırız…

 Saat  14.00’te Periscope’te Demirel üzerine sizlerle canlı bir sohbet yapalım. 15.00’te LYS ve Kolejlere kayıt konusundaki son gelişmeleri konuşalım…


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)