adscode
adscode

​Osmanlı Subayı Full izle

Osmanlı Subayı 2017 çok kendine güvenmek de olan bir Osmanlı subayının başından geçecek olan farklı sahneleri ele almak da olan aksiyon ve zeka dolu bir filmi şu an da sizler ile baş başa bırakmadan önce…

​Osmanlı Subayı Full izle
Türkiye'den Haberler
Osmanlı Subayı 2017 çok kendine güvenmek de olan bir Osmanlı subayının başından geçecek olan farklı sahneleri ele almak da olan aksiyon ve zeka dolu bir filmi şu an da sizler ile baş başa bırakmadan önce bir kaç şey demek istiyorum. Film çok kez sitemize kadar gelmiş olsa da paylaşma izni olmadığı için sizlere sunamadık. Osmanlı Subayı izle ama şimdi filmin içeriğini kısa bir şekil de sunduktan sonra filmi sizler ile baş başa bırakmak istiyorum.

Film de kendine çok güvenmek de olan idealist bir Amerikalı hemşire herkes ile içli dışlı olsa da ciddi zamanlar geldiği zaman kime posta koymasını çok iyi bilmek de olan bir kişidir. O yüzden de hiç bir şeyin hiç bir şekil de amaçları farklılık göstermese de farklılık gösteren olayların olduğu zamanlar da gelmiştir. Ama o hemşire hiç bir şekil de isyan da bulunmaz. Hemşire Lillie adın da ki bu kişinin Van gibi kendi memleketimizin bir şehrin de tanıştığı Osmanlı subayı ile tanışıp, altmış gün süren zorlu bir yolculuk ile önce İstanbul gibi çok büyük ve kalabalık şehre, ardından Doğu Anadolu gibi bir bölgeye gider. Osmanlı Subayı full izle Melih Paşa onu İstanbul gibi bir yerden almayı hep hedeflemiş olsa da hiç bir şekil de hedeflediği durumun olmadığı gerçeğini de dile getirmiştir. Yanında Türk Subay İsmail adın da ki kişi ile birlikte Doğu da ki yolları denemek değiş de sıkıntı çıktığı zaman ne yapacaklarına dair bilgiler elde edinmek için o bölgeye yollar. Yardım götürdüğü hastanenin başhekimi Woodruff gibi bir isim aslında iyi birisi olsa da herkese karşı aynı diyemeyiz.

Burada 2017 Komedi Filmleri çünkü durumlar her şekil de onun için farklı boyutlar sergilemektedir. Hastanenin de bulundukları coğrafyanın da bir kadına uygun olmadığını, geri dönmesini söyler. O söylediği her şeyin amacı altın da tek bir sebep vardır. Bir plan yaparak birbirlerini kandırıp vatanları hakkın da bilgiler elde etmek isterler. O yüzden de ikisi de her şeyin farkındadır. Bakalım neler meydana gelecek. Tekfilmizlehd.com herkese iyi seyirler diler.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)