adscode
adscode

ÖSYM Takipçilerini Engelledi

ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi,YGS sorularının nasıl dışarı çıkarıldığını bulmak için kriz toplantıları düzenlerken bir yandan da bundan evvel yapmış olduğu gibi, tepkilere karşı kurumun sosyal…

ÖSYM Takipçilerini Engelledi
ÖSYM

Takipçileri ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi 'ye seslerini duyuramazken kullanıcılar bu duruma reaksion gösterdi.

ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi : ‘Twitter’da engelliyoruz çünkü...

15 Mart Pazar günü gercekleşen Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) ardından, gizli tutulan soruların internete sızması, kopya çekildiği iddialarının gündeme gelmesiyle twitterda bazı kullanıcılar yazdıkları görüşler dolayısıyla ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından engellendi.  Bazı sosyal medya kullanıcıları ne sebepten böyle bir engelleme olduğunu merak ediyor.

 

ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ’nin sosyal medya engeli ile ilgili kullanıcıların yorumlarından bazıları şu şekilde :

Ercan Ergün ?@circassianstorm 
@degirmencirfan belediyeye yazdık çalışma yok kar var diye engelledi ösym sual sorduk oda engelledi herhalde ergenlikteler daha

Necibe Öztürk ?@necbeoztrk
Yok artık ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi beni de engelledi naptıysam 2 tne yorum atmakta yasak. Eyvallah ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi sen haklısın #YgsKopyaSkandalı

Doğanay ?@DToklu
ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi beni niye engelledi ki acaba, kazandim diye biliyordum ben üniversiteyi ?

Özge cantürk ?@arcozge 
@obsmnn @GmkNur Ösym bizi engelledi hepimizi sınava gireni girmeyeni :D trip attı bize tripte yedik

RED Placebo ?@sahteilac
ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi beni niye engelledi ya ulan benin açtığın sınavı bir kerede kazanmış adamım ben yetmedi ne kadar kabiliyet sınavı var kazandım.

Ümit Oktar ?@u_oktar
Ösym beni ne sebepten engelledi acaba

Erdem Güler ?@errdemglr 
ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi kendisi hakkında tweet atan binlerce kişiyi engelledi. Beni engelleme sebepleri bu tweet herhalde:-)

Ilgaz Uzunel ?@Ilgazuzunel
Abi ben ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ye ne yaptım da beni engelledi ya?? Sınava da almazlar artık beni. Şeker için girecektim :((

ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi yetkilileri ise kullanıcıların engellenmesine yönelik şu bilgiyi verdi:
“Sosyal medyada ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ’ye yönelik ağır hakarette mevcut bulunan , doğru olmayan kopya iddiaları hususunda görüşlerini açıklayan ya da başkalarının yazdıklarını paylaşanların hesabımıza ulaşmasını engelliyoruz. ÖSYM Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ile ilgili küçük düşürücü bir haber olduğunda, bunu paylaşan bir haber sitesi de olsa provokasyona ne sebepten olduğu sebebiyle bunlar engellenebiliyor. Olumsuz paylaşımda bulunmayanlara yönelik ise böyle bir tatbikat sözkonusu değil.”

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)