adscode
adscode

Otomotiv tasarımı için sertifika programı

Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde her yıl düzenlenen Otomotiv Tasarımı Sertifika Programı'nın yeni dönemi bu yıl 10 Ekim-9 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

Otomotiv tasarımı için sertifika programı
Üniversite
Eğitmenliğini Öğr. Gör. Cem Drahşan’ın yaptığı programla endüstriyel tasarımcıların, otomotiv endüstrisinin ihtiyaç duyduğu şekilde yetiştirilmesi hedefleniyor.

Makine ve otomotiv mühendislerinin de aynı platformda bir araya geldiği disiplinler arası eğitim sunulan programa başvurular devam ediyor. Araç tasarımına ilişkin temel bilgilerin verildiği programda katılımcılar, çizim ve çamur modelleme "Clay Modeling" tekniklerini kullanarak kendi araçlarını tasarlayabilecek seviyeye gelecekler.

Üniversitelerin endüstri ürünleri tasarımı, makine ve otomotiv mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin ve lisans düzeyinde mezunların katılabileceği programda dersler, Işık Üniversitesi'nin Maslak yerleşkesinde yapılacak. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek. Kayıt ve programla ilgili ayrıntılı bilgi www.isikun.edu.tr/sem adresinde yer alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)