adscode
adscode

Özel Arı Okulları Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavlarına Başvurular Başladı

Özel Arı Okullarında 4 ve 8. sınıflar seviyesinde iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavlarına başvurular internet üzerinden başladı.

Özel Arı Okulları Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavlarına Başvurular Başladı
Okullardan Haberler

Başarılı öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve nitelikli eğitim alma olanağı sunmak amacıyla Sıtkı Alp Eğitim Vakfı (SAEV) tarafından Özel Arı Okullarında 4 ve 8. sınıflar seviyesinde iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavlarına başvurular internet üzerinden başladı.

Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavları için başvurular, 4. sınıflar düzeyinde 26 Ocak 2021 Salı, 8. Sınıflar düzeyinde ise 27 Ocak 2021 Çarşamba gününe kadar https://saev.org.tr/ubb/ web adresinden yapılacak.

 

1.aşama sınavları 4. sınıflar için 30 Ocak 2021 Cumartesi, 8. sınıflar için ise 31 Ocak 2021 Pazar günü çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. 1.aşama eleme sınavları sonucunda oluşan başarı sıralamasına göre de 2. aşama sınavları düzenlenecek. 2. aşama sınavları, pandemi koşulları elverdiği takdirde veli onayı alınarak 20 Şubat 2021 Cumartesi 4. sınıflar, 21 Şubat 2020 Pazar günü ise 8. sınıflar olmak üzere yüz yüze yapılacak;  aksi durumda çevrim içi uygulanacak.

 

Sınavda başarılı olan ve derece alan öğrencilerden, lise öğrenimleri süresince 25 öğrenci %100, ortaokulda ise ortaokul öğrenimleri boyunca toplamda 23 öğrenci sıralamaya göre %100, %75 ve %50 oranlarında SAEV’den eğitim bursu alma ayrıcalığını yaşayacak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)