adscode
adscode

PAK Grubu, MEB'e Devrettiği 22'nci Okulu İzmit'te Açtı

Pak Grubu, 17 Eylül'de 22'nci okulu olan Atatürk Ortaokulu'nu İzmit'te açtı. 900 öğrencilik okulda 32 derslik, 2 anasınıfı, toplantı salonu, fen laboratuarı, bilişim sınıfı, resim ve müzik atölyeleri…

PAK Grubu, MEB'e Devrettiği 22'nci Okulu İzmit'te Açtı
Haberler
3500 m²'lik bahçesi bulunan okulun etkinliklerin düzenlenebileceği ve yağmurlu havalarda spor yapılabilecek kapalı bir salonu da bulunuyor. Her öğrencinin çağdaş bir ortamda eğitim alması gerektiğine inanan Pak Grubu, hizmete açtığı binalarla Türkiye'de eğitimin dünya standartlarına ulaşmasına destek oluyor. 
Kocaeli; Gıda, ambalaj ve karton alanlarında dünya ölçeğinde faaliyet gösteren şirketleriyle önemli başarılara imza atan Pak Grubu,17 Eylül'de İzmit'te 22'nci okulu olan Atatürk Ortaokulu'nun açılışını yaptı. Açılış törenine öğrenciler ve velilerin yanı sıra Pak Grubu CEO'su Mehmet İmregün,Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.
Pak Grubu CEO'su Dr. Mehmet İmregün konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Faaliyetlerimizin çoğunluğunu yürüttüğümüz Kocaeli, bizim için gurur kaynağı. Kurucumuz ve onursal başkanımız Engin Pak'ın vizyonu doğrultusunda Pak Grubu eğitime katkıda bulunmayı stratejik bir hedef olarak belirlemiştir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ülkemizin geleceği olduğuna inanıyor, onlara, maddi durumları ne olursa olsun, mümkün olan en iyi eğitimin verilmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Atatürk Ortaokulu da 30 yıllık geleneğimizi devam ettirerek Milli Eğitim'e kazandırdığımız 22'nci okulumuzdur."
900 öğrencilik kapasiteye sahip Atatürk Ortaokulu'nda 32 dersliğin yanı sıra 2 ana sınıfı bulunuyor. Binada toplantı salonu, fen laboratuarı, bilişim sınıfı, resim ve müzik atölyesi ile idari bölümler yer alıyor. 3500 m²'lik bahçesinin ek olarakbinada yer alan kapalı salonda da öğrencilere spor ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesi fırsatları sunuluyor.
Pak Grubu'nun eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri, Türkiye'de eğitimin gelişmesine ve dünya standartlarına ulaşmasına destek oluyor. Grup, yaptığı eğitim yatırımları ile öğrencilerin çağdaş bir ortamda eğitim almalarını sağlıyor.
Tüm öğrencilerin çağdaş bir ortamda eğitim alması hedefleniyorPak Grubu bugüne kadar 6 şehirde21 adet ilköğretim okulu, lise, meslek eğitim merkezi ve öğretmen evini hizmete açtı. Bunlar arasında İzmit'teki Pakmaya Abidin Pak İlköğretim Okulu, Pakmaya Huriye Pak İlköğretim Okulu, Pakmaya İlköğretim Okulu, Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim Okulu veKocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu Kartonsan Yerleşkesi yer alıyor. İzmir'deki Pakmaya İlköğretim Okulu, Pakmaya Ülkü Hızal Anadolu Lisesi; Düzce'deki Pakmaya Nimet Pisak İlköğretim Okulu, Pakmaya Öğretmen Evi ve Pakmaya İlköğretim Okulu da Pak Grubu'nun Türkiye'ye kazandırdığı okullar arasındadır. Pak Grubu aynı zamanda Düzce'de okul arsası da bağışladı.Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Yüksek Okulu'nun inşaatı sürerken, Balıkesir'e kazandırdığı Abidin Pakmaya Anadolu Lisesi'nin yanı sıra Ayvalık'ta temeli atılacak Kenan Kaptan Meslek Okulu'nun da öğrencilere çağdaş eğitim fırsatlarısunması hedefleniyor.
Pak Grubu'nun İstanbul'a kazandırdığı ve kazandıracağı binalar arasında ise Kalamış İlköğretim Okulu İlavesi, Talatpaşa İlköğretim Okulu, M. Nevzat Pısak Mesleki Eğitim Merkezi, Abidin Pak Öğretmen Evi, Mehmet Pısak Lisesi, Mareşal Fevzi Çakmak Pakmaya İlköğretim Okulu ve Hüsamettin Ziler Lisesi yer alıyor.

www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)