adscode
adscode

Pastacılık eğitimi aldı kendi iş yerini kurdu

Çocuklarına doğum günü pastası yapabilmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (İSMEK) pastacılık kursuna katılan Aysun Gençer, eğitimin ardından Kadıköy'de kendi iş…

Pastacılık eğitimi aldı kendi iş yerini kurdu
Türkiyeden Haberler
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuklarının doğum günü pastasını kendi yapmak isteyen 48 yaşındaki 2 çocuk annesi Aysun Gençer, İSMEK'in pastacılık kursuna katıldı. Gençer, eğitimin ardından Kadıköy Acıbadem Mahallesi'nde "Pasta Dükkanı" isimli iş yerini açtı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençer, evde bol bol denemeler yaptığını belirterek, "Çevremdekiler ve eşim, artık bunu bir iş olarak yapmam konusunda beni ikna etti. En büyük destekçim de kuşkusuz ki eşimdi. Çalıştığı bankadan da emekli olunca İSMEK'ten beraber KOSGEP Uygulamalı Girişimcilik eğitimi aldık ve tatlı konusunda bir iş yeri açmaya karar verdik." ifadelerini kullandı.

İSMEK'in kendisi için başarı anlamına geldiğini vurgulayan Gençer, "Eğitimlerle hayatımın en büyük idealini gerçekleştirdim. Çalışan bir bayan olarak kendime olan bakışım bile değişti. Çalışma hayatı ile birlikte evi biraz ihmal ediyorum ama çok mutluyum. Kendi paramı kazanmak çok güzel. Aslında para kazanmanın da ötesinde kendimi manen iyi hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)