adscode
adscode

Polikarbon Nedir?

Polikarbon; cam görünümlüdür. Polikarbon; Avm, sera, otopark ve birçok alanda kullanılır.

Polikarbon Nedir?
Türkiye'den Haberler
Polikarbon; cam görünümlüdür. Polikarbon; Avm, sera, otopark ve birçok alanda kullanılır. Polikarbon, dayanıklıdır ve ses yalıtım özelliğine sahiptir. Polikarbon birçok alanda kullanılır. Polikarbonat levha; cam görünümlü, şeffaf, darbe çizilme ve hava şartlarına dayanıklıdır. Polikarbon levha, kırılma ve çarpmalara dayanıklı, camsı görünüme sahip ancak camdan daha fazla dayanıklıdır. Polikarbon levhalar evlerden işyerlerine kadar birçok alanda kullanılır.

             Polikarbon; cam görünümlü, şeffaf, sağlam ve dayanıklı levhalardır. Polikarbon levhalar ısı yalıtımı özelliğinin yanında, ses yalıtımı özelliğiyle de bilinir. Polikarbon levhalar, saydam ve pürüzsüz bir görünüme sahiptir. Polikarbon levhalar mükemmel bir dayanıklılık sunar. Polikarbon levhalar, kolay işlenebilir olmasıyla da dikkat çeker. Polikarbon cam; cam görünümlü ama camdan daha kuvvetli ve güçlüdür. Polikarbon cam; avm, iş yerleri gibi çok fazla alanlarda kullanılır. Polikarbon ısıya ve ışığa karşı duyarlı olduğundan ve camdan daha sağlam olduğundan tercih edilir. Polikarbon camlar birçok renk ve deseniyle dikkat çeker.

            Polikarbon camlar boyut ve ebatlarına göre, desen ve renklerine göre birbirinden ayrılır. Solid polikarbon levhalar, kimyasal maddelere karşı daha fazla direnç ve dayanma özelliği göstererek tercih edilir. Solid polikarbon levhalar birçok alanda kullanılır. Polikarbon levhalar cephelerde de kullanılarak evlerin cephelerini de süsler. Polikarbon levhalar, tasarım ve görselliğiyle de ilgi çeker. Solid polikarbon; dayanıklı, kimyasal maddelere karşı dayanıklı, cam görünüm ve şeffaf görünüm, ısı ve ses yalıtımıyla dikkat çekmektedir. Polikarbon levhalar evlerde, işyerlerinde, seralarda, fabrika ve büyük işletmelerde, otopark ve bazı kafeteryalarda kullanılır.

            Polikarbon levhalar sadece işlevsel özellikleriyle değil, görselliğiyle de de ilgi çeker. Solid polikarbon levhalar, standart polikarbon levhalara göre daha fazla dayanıklı ve kimyasal maddelere karşı dirençlidir. Polikarbon levhalar ısı yalıtım malzemesi olarak da kullanılarak, ısıyı sabit tutmayı sağlar. Polikarbon levhalar; kullanım alanlarına göre farklı renklerde tercih edilebilir. Polikarbon levhalar; havuzlar, merdivenler, çatılar, üst geçitler gibi birçok alanda da kullanılır. Polikarbon levhaların belirli renkleri bulunmakta ve biz üretici firmalardan kolayca satın alınmaktadır. Polikarbon levhalar özellik boyut ve renklerine göre farklı fiyatlara sahiptir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)