adscode
adscode

​Rektör Yılmaz’ın LYS Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz; LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) [13.06.2015’te LYS-4 (Sosyal Bilimler), 14.06.2015’te LYS-1 (Matematik) ve LYS-5 (Yabancı Dil), 20.06.2015’te…

​Rektör Yılmaz’ın LYS Mesajı
Sınavlar
Yılmaz mesajında;
"Değerli gençlerimizin yükseköğretime geçişleri sürecinde en önemli dönüm noktalarından birisi Lisans Yerleştirme Sınavıdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ailelerine bu sınavda büyük görevler düşmektedir. Özellikle ailelerin sınav öncesinde ve sonrasında öğrencilere psikolojik desteklerini tam anlamıyla göstermeleri gerekmektedir. Aileler, sınava girecek gençlerimize yeterli desteği vererek onların güzel bir başlangıcın ilk adımı olan üniversite hayatında daha başarılı bireyler olacağını unutmamalıdır.

İnanıyoruz ki gençlerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavda en güzel neticeyi alarak üniversite hayallerini de gerçekleştireceklerdir. Bu vesileyle bugüne kadar gençlerimizin yetişmesinde her türlü fedakarlığı üstlenen ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Gaziantep ve ülke genelinde Lisans Yerleştirme Sınavlarına girecek olan tüm öğrencilere şimdiden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü olarak başarılar diliyor, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını almalarını canı gönülden temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)