adscode
adscode

Sağlık Hukukunda Hemşirelik Uygulamaları

İstanbul Barosu Sağlık Hukuku Merkezi ve T.C. Haliç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu tarafından ‘Sağlık Hukukunda Hemşirelik Uygulamaları’ ile ‘Meslek Etiği, Hasta Hakları ve Sorumlulukları’ konulu…

Sağlık Hukukunda Hemşirelik Uygulamaları
Türkiye'den Haberler
Açılış konuşmaları T.C. Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi ÇETİN, İstanbul Barosu Genel Sekreteri Av. Hüseyin ÖZBEK, T.C. Haliç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necmiye SABUNCU ve İstanbul Barosu Sağlık Hukuku Merkezi Başkanı Av. Ümit ERDEM tarafından gerçekleştirdi.
 
Açılış konuşmalarının ardından iki oturum halinde yapılan panelde, hemşirelik mesleğinin etik değerleri, hasta hakları ve sorumluluklar olmak üzere birçok konuya değinildi. İlk oturumda ‘Hemşirelik uygulamalarında etik sorunlar', ‘Hemşirelerin görev, yetki ve sorumlulukları’ ve ‘Hemşirelik uygulamalarında mesleki sorunlar’konuları ele alındı. İkinci oturumda ise ‘Hemşirelik uygulamaları ve hasta hakları’, ‘Hemşirelik uygulamalarında yasal sorumluluklar’, ‘Hemşirelik uygulamalarında tıbbi hatalar ve yargı kararları’ ile ilgili bilgilere yer verildi. Kapanış konuşmalarından sonra plaket töreni gerçekleştirildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)