adscode
adscode

Samsung'dan Tizen akıllı telefon geliyor

Samsung, gelecek yıl daha güçlü Tizen işletim sistemli akıllı telefonları piyasaya sunacak.

Samsung'dan Tizen akıllı telefon geliyor
Bilim Teknoloji
Samsung tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Tizen, gelecek yıl daha güçlü bir akıllı telefon serisinde kullanılacak. Son olarak Blackberry işletim sistemini geride bırakarak mobil endüstrisinin en çok kullanılan 4. platformu olan Tizen, Vietnam kaynaklı haberlere göre 2016 yılında önemli bir çıkış sağlayacak.

Tizen işletim sistemine sahip Samsung Z1 ve Samsung Z3 akıllı telefonlar dünya genelinde sayılı ülkelerde satışta. Telefonlar buna rağmen milyonlar satmayı başarıyor. Giriş seviyesi akıllı telefonların bu denli yoğun ilgi görmesinde uygun fiyatlarının bir numaralı etken olduğu söylenebilir.

DAHA GÜÇLÜ TIZEN AKILLI TELEFONLAR GELİYOR

Tizen işletim sistemi, kullanım alanını genişletmeye devam ediyor. Samsung bununla kalmayıp uygulama mağazasının kalitesini artırmayı sürdürüyor. Son olarak VLC ve Facebook resmi uygulamaları Tizen için yayınlandı.

Tizen işletim sistemi daha güçlü donanımlarda hayat bularak ve yine uygun fiyatlar eşliğinde kullanıcılardan yoğun ilgi görecektir. Samsung’un önümüzdeki yıl Samsung Z5 ve Samsung Z8 modellerle Tizen ürün ailesini genişletmesi bekleniyor. Samsung daha güçlü akıllı telefonların yanında Tizen işletim sistemine sahip giyilebilir teknolojiler kategorisine ürün sunmaya devam edecek. (Vatan)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)