adscode
adscode

Sarıyer'de Karne Şenliği Başlıyor!

Sarıyer Belediyesi, sömestr tatiline çıkan öğrenciler için "Karne Şenliği" düzenliyor.

Sarıyer'de Karne Şenliği Başlıyor!
Etkinlikler
Bu yıl altıncısını düzenlenen karne şenliğinde, yarıyıl tatiline giren çocuklar birbirinden güzel tiyatro gösterileriyle ve SarFit Spor Salonu'nda yüzme aktiviteleriyle buluşuyor.

Karneni Getir, Havuzda Yüz

Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği kampanya çerçevesinde 24 Ocak - 5 Şubat tarihlerinde "Karneni Getir Havuzda Yüz" sloganıyla havuz etkinliği yapılacak. Sarıyer Belediyesi SarFit Spor Tesisi'nde minik öğrenciler ağırlanacak. Pazartesi hariç, hafta içi 12.00 - 17.00 ve hafta sonu 13.00 - 18.00 saatleri arasında havuzdan yararlanacak ilk ve ortaokul öğrencileri yüzme deneyimi yaşayacak.  

*Başvurular için karne ile birlikte, bir sağlık kuruluşundan sağlık raporu alınmalıdır. 

Tel        : 444 1 722
Adres   : Çayırbaşı Mah. Bahçeköy Yolu Üstü (Çayırbaşı Stadı)

Tiyatro İle Eğlenceli Saatler

Karne Şenliği kapsamında çocukların ve ailelerin keyifle izleyecekleri tiyatro oyunları da yer alıyor. 

Mask-Kara Tiyatrosu'nun hazırladığı "Ayı Yorgi", Tiyatrotem'den "Dünyanın Yemeği", Berko İlaç Firması'ndan "Berfu'nun Rüyası", Masal Gerçek Tiyatrosu'ndan "Robinson ile Cuma"; "Şenlikli Ada", Çizgi Kukla Tiyatrosu'ndan "Çöp Çetesi" ve "Ormanın Koruyucuları", Eğlen Bilim'den "Çılgın Bilim Laboratuvarı", Öykü Sanat Tiyatrosu'ndan "Tombul Balerin" ve Bale Öğretmeni Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde Sarıyer Belediye Tiyatrosu'ndan "Sözcük Dükkânı" ve "Ülkenin Renkleri"  ise Nejat Uygur Sahnesi'nde izleyicileriyle buluşacak. 

Birbirinden renkli programların yer aldığı "Karne Şenliği"nde, çocukların moral motivasyonlarına yönelik kültürel etkinlikler ile  başarılarının artırılması, eğitim hayatlarına renk katmak, tatilleri sırasında unutamayacakları günler geçirmeleri hedeflenmektedir.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)