adscode
adscode

ŞEHİR ÖĞRENCİLERİ İŞARET DİLİ EĞİTİMİ ALDI

İstanbul Şehir Üniversitesi Engelsiz Şehir Birimi öncülüğünde hayata geçirilen “İşaret Dili Eğitimi” tamamlandı. 8 hafta süren gönüllülük esasına dayalı programa 62 ŞEHİR öğrencisi katılarak, İşaret Dili…

ŞEHİR ÖĞRENCİLERİ İŞARET DİLİ EĞİTİMİ ALDI
Üniversite
İstanbul Şehir Üniversitesi Engelsiz Şehir Birimi işitme engelli vatandaşları daha iyi anlayabilmek ve onlarla iletişim kurmayı kolaylaştırmak için “İşaret Dili Eğitimi” düzenledi. Toplam 8 hafta süren programa tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak 62 öğrenci katılım gösterdi. Programın tamamlanmasının ardından yapılan törenle öğrencilere İşaret Dili Yeterlilik Belgeleri verildi.

Törende konuşan İstanbul Şehir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Peyami Çelikcan; “Üniversiteler gönüllülük bilincinin geliştirileceği en uygun kurumların başında geliyor. İstanbul Şehir Üniversitesi’nde bölümü ne olursa olsun eğitim gören her öğrencinin gönüllük bilincine sahip olmasını, içinde yaşadığımız dünyadaki sorunların en azından bir kısmına yönelik çözüm arayışlarına katkıda bulunmasını arzu ediyoruz. Eğitimini tamamlayan 62 gönüllü öğrencimizi çok ayrıcalıklı görüyorum. Artık işitme engelli insanlarla iletişim kurabilecek beceriye sahipler. Böylesi önemli bir yeterlilik kazanmış olmaları çok değerli” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)