adscode
adscode

Şeker hastalarına özel ‘Diyabetik Çorap’

Şeker hastalarına özel olarak üretilmiş olan ‘diyabetik çorap’ şeker hastalarının ayaklarında oluşabilecek yaraların enfeksiyonunu antibakteriyel özelliği ile engelleyerek vücudu rahatlatıyor.

Şeker hastalarına özel ‘Diyabetik Çorap’
Sağlık
Diyabet hastalarına uygun olarak tasarlanmış ‘diyabetik çorap’ şeker hastalarının ilgisini görüyor. Diyabetik çoraplar, ayak bileği üstüne kadar manyetik alan oluşturup kan dolaşımını hızlandırıyor. Mikrop içermeyen özelliğe sahip diyabetik çoraplar, lastiksiz olduğundan dolayı, diyabet hastalarının ayaklarını sıkmıyor.

Özel bir firmanın satış danışmanı olarak görev yapan Sema Türkan, diyabetik çoraplarla ilgili bilgi vererek çorabın faydalarını anlattı.

Türkan,’’ Yaklaşık 5 yıldan beri bu mağazada görev yapmaktayım. Diyabetik çoraplardan müşteriler gayet memnun. Diyabetik çoraplar, şeker hastaları için üretilmiştir. Normal çoraplar ayak bileklerini sıkıyor ama diyabetik çoraplar kesinlikle bilekleri sıkmıyor’’ dedi.

Diyabetik çorapların antibakteriyel özelliğe sahip olduğunu belirten Türkan, "Şeker hastaları diyabetik çoraplardan gayet memnunlar. Şeker hastalarının ayaklarında yara olduğu için mikrop barındırmayan çoraplar giymeleri lazım. Diyabetik çoraplar, kesinlikle mikrop içermemktedir. Antibakteriyel özelliği için şeker hastaları yaralardan daha çabuk kurtulmaktadır. Diyabetik çorapların normal çoraplarla arasında fiyat bağlamında pek fazla bir fark yoktur. Fiyatları normal çoraplar ile aynı" diye konuştu.

gazetevatan

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)