adscode
adscode

"Selfie”nizi Mars’a gönderelim"

​Teknoloji dünyası her gün yeni bir trend ile karşımıza çıkarken, 7 den 77 ye herkesi bir selfie tutkusu sarmış durumda.

"Selfie”nizi Mars’a gönderelim"
Bilim Teknoloji
Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Duke Üniversitesi öğrencileri ise bu güne kadar sunulmamış bir teklifle karşımıza çıkıyor. “Selfie”nizi Mars’a gönderelim.” Duke Üniversitesi öğrencilerinin Mars’a uydu fırlatma projesi üzerine doğan bu fikir selfie çılgınlarını şimdiden oldukça heyecanlandırmış olsa da öğrenciler bunun bir proje kapsamında olduğunu ve projelerine fon sağlamak amaçlı olduğunu vurguladı.


 
Kendinizin veya en sevdiklerinizle çektirdiğiniz bir selfie’nin Mars’a gönderilmesi ise sadece 1 dolar. Sizden gelen selfieleri 2 terabaytlık bir bellekle Mars’a göndereceklerini belirten Duke Üniversitesi öğrencileri Selfie ile yetinmeyip video göndermek isteyenlerin de bir miktar daha ücret ödeyerek bu hayallerini gerçeğe dönüştürebileceklerini belirtti.
 
Projenin gerçekleşmesi için yaklaşık 30 milyon dolar fon gerekirken, selfie çekmenin popüleritesi ile bu 30 milyon selfie sayısına kısa sürede ulaşılacağı tahmin ediliyor. Duke Üniversitesi öğrencilerinin bu projesine 1 Dolarlık katkıda bulunmak ve “Selfie”nizin Marsta yer almasını için yapmanız gereken tek şey buraya tıklamak ve gerekli prosedürleri gerçekleştirmek.  
 
Peki siz Mars’a selfie göndermek konusunda ne düşünüyorsunuz?




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)