adscode
adscode

SEN DE BİR KULAK VER

MEF Okulları - Umut Işığı Sosyal Sorumluluk  Projesi İle  Bu Defa İşitme Engellilerin Hayatına Dokunuyor

SEN DE BİR KULAK VER
Okullardan Haberler

Umut Işığı Projesi; MEF Lisesi öğrencilerinin  her yıl engelli bireylerin yaşamları ile ilgili farkındalık yaratmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapan bir sosyal sorumluluk projesidir.

 

Bu yıl  Nev’eser Kadınlar Topluluğu  ve Umut Akyürek’in katkıları ile gerçekleştirilecek SEN DE BİR KULAK VER konserinin geliri  İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’ne bağışlanacak. Konser 01 Mart 2019, Cuma Günü, Süleyman Seba Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

 

Konserde  doğuştan  %100  duyma engeli olan Esra Ceren Karakaya izleyicilere kısa bir  piyano dinletisi sunacak. Ailesinin desteği ile özel müzik  çalışmalarına katılarak kendini geliştiren Esra Ceren Karakaya,   fırsat verildiği zaman    işitme engellilerin de müzik yapabildiklerini gösteren en güzel örneklerden birini sunacak.

 

Nev’eser Kadınlar Topluluğu ve Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek  konserde genel sanat yönetmenliğini Faruk Salgar, sunuculuğunu ise aynı zamanda MEF Lisesi velisi olan Zeynep Kasımlıoğlu yapacak.

Konserin ilk bölümünde BMA Nev’eser Kadınlar Topluluğu,  ikinci bölümün de ise Umut Akyürek Türk Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirecekler.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)