adscode
adscode

SEO Ajansı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Arama Motoru Optimizasyonu olarak bilinen SEO, web sitelerine organik ve ücretsiz trafik kazandırmak amacıyla yapılan gereklikler olarak açıklanabilir.

SEO Ajansı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?
Türkiye'den Haberler

SEO Ajansı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

 
Arama Motoru Optimizasyonu olarak bilinen SEO, web sitelerine organik ve ücretsiz trafik kazandırmak amacıyla yapılan gereklikler olarak açıklanabilir. Google Adwords, referral, direct ya da sosyal medya trafiklerinin yanında direkt olarak google arama motorunda yapılan arama sonuçlarında web sitenizin çıkmasını sağlayan SEO çalışmaları, doğru SEO Ajansı ile yürütüldüğü takdirde katlanarak size trafik sağlayacaktır. Peki onlarca SEO Ajansı arasında seçim yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Ya da en iyi seo ajansı seçimi yapmak için hangi soruları sormalısınız? Size birkaç ipucumuz var. 
 
1- Doğru SEO Ajansı size kelime sınırı vermez. 
 
SEO dediğimiz çalışmalar, sitenin genelini kapsamalı. Buna göre size 3 ya da 5 kelimede listelenme sözü veren ya da paket sunan ajanslardan hızla uzaklaşmalısınız. 
 
2- Birinci Sayfa Garantisi veren SEO Ajanslarından da hızla uzaklaşmalısınız. 
 
SEO, %100 sonuç verecek çalışmalar değildir ve Google dahil kimse size kesin sonuç hedefi veremez. Doğru şekilde SEO çalışmaları sistematik olarak yapılır ve ilk önce listelenme daha sonra da yükselme için takip edilir. 
 
3- Kısa süreli SEO çalışması yapılmaz.
 
SEO, bir yatırım sürecidir. Sitenize ne kadar değer verdiğinizi gösterir ve bu sonuçlar size hemen ulaşmaz. En az 2 aylık bir sürede gerekli düzenlemeler yapılır ve sonuçlar takip edilir. Bu açıdan bakıldığında size 1 ay SEO yapın doğru şekilde bırakacağız şeklinde teklifler geliyorsa da anında o toplantıyı terk edebilirsiniz.
 
4- İçerik Üretimi konusunu netleştirin.
 
İçerik, SEO'nun olmazsa olmaz bir parçası. Bu sebeple içeriksiz bir SEO çalışması da düşünülemez. İçerik üretimini SEO Ajansı mı yoksa müşteri tarafı mı hazırlayacak konusunu teklif aşamasında netleştirin. Daha sonradan içerik iletmediğiniz için istenilen sonuçlara varamadık gibi cevaplar duymamak için bu adım oldukça önemli.
 
SEO'ya giriş yapmak istediğinize göre internet dünyasının dinamiklerine hakim olduğunuz ve doğru trafik için yatırım yapma sürecinde olduğunuzu kabul etmek gerekir. Bu aşamada En İyi Seo Ajansını bulmak için birkaç ajans görüşmesi yapmanız oldukça normal. Bu seçim süreci sizi en doğru SEO Ajansına, sonradan da başarıya ulaştıracaktır. 
 
SEO Ajansı Bigbang Dijital, size en doğru SEO hizmeti vermek için uzman kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor. Saate göre değil performansa göre SEO hizmeti almak için iletişime geçebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)