adscode
adscode

SHOW BAŞLAYACAK MI?


 ASLI İLGÜN GÖK

SHOW BAŞLAYACAK MI?
Genç Blog
 
 

 
 
 
 
 

TMSF'nin Çukurova grubu bünyesinde bulunan Show TV'ye el koymasıyla kötü bir sezon geçiren kanal, geçtiğimiz aylarda Turgay Ciner'e satılmıştı.Bu satıştan sonra yeni yönetimin iş başı yapmasıyla eski iddialı günlerine dönmesi beklenen Show TV yeni projeleri birbir hayata geçiriyor.


 
Acun'dan sonra kaybettiği birincilik bayrağını Çağla Şikel- Alişan,   Gülben Ergen,  Okan Bayülgen, Bülent Ersoy-İzzet Yıldızhan  gibi isimlerle ve dizilerle yeniden ele geçirmek istiyor.
 
Programlarla beraber yeni diziler de kanalın yüksek beklentiyle yayına soktuğu işler.
 
Bir kanalın başarısı sadece ekran önündeki isimlere bağlı olmadığını unutmamak gerekir.. patronlar yüksek paralara transfer ettikleri isimlerle zirveye yerleşmek isterlerken kamera arkasında çalışan ekibi ve teknik malzemeyi ihmal ederler.
 
Seyirci belki ekranda izlediği teknik açıdan kötü bir yapımın tam olarak ne olduğunu  anlamlandıramaz ama hisseder.
 
Umarız Show TV’nin yeni yönetimi bu yanlışa düşmez ve teknik kaliteyi eskisinden daha çok önemser.
 
 
 
GÜLBEN ERGEN'İN REYTİNG İLE İMTİHANI

 

Bu hafta 2.haftasını tamamlayan Gülben Ergen, reytinglerde beklenen performansı göstermese de 
henüz bir şeyler söylemek için erken.  Ama bazı kronik sorunları çözmezlerse programın gidişatı tehlikeye girebilir.
 
Öncelikle programın TRT de değil Show TV de yayınlandığını seyirciye hissettirmek gerekir.  Çünkü televizyonu açtığınız zaman dekordan içeriğe kadar her şey TRT’deki programı çağrıştırıyor. TRT’nin kemikleşmiş bir izleyici kitlesine karşı Show TV’nin daha net olmayan günlük bir izleyici kitlesi vardır. O an ilgisini ne çekerse onu izler.
 
Seda Sayan tarzı sabah programlarından farklı bir şeyler yapmayı hedefleyen Ergen, vur patlasın çal oynasın bir tarz yerine eğitici bir program amaçlanıyor. Bu tarz programların en büyük riski ağırlaşan bir akıştır. Bunun dengesinin iyi kurulması gerekir. Burada iş editörlere düşüyor.  Bu yüzden  sanki konu seçiminin ve işleyişin yeniden gözden geçirilmesi gerekir.
 
Gülben Ergen enerji yüksek bir TV figürü. Yönetmen de Gülben Ergen’in enerjisini ekrana gayet iyi yansıtıyor. Dekor ve ışıkla ekrana temiz bir resim yansıyor.
 


OKAN BAYÜLGEN KAFASI

Kafayı fazla çalıştıran Okan Bayülgen, Show TV ile  yeniden ekranlara dönüyor. Çarşamba-Perşembe ve Cumartesi geceleri 3 ayrı Show programı yapacak olan Okan, Cumartesi gecelerinin eğlence fenomeni olmaya devam edecek gözüküyor.
 
Makina Kafası, Çıplak Kafa ve Muhallebi Kafa adını verdiği showların yanı sıra bir de yarışma sunarak ekranlardan uzak kaldığı dönemin acısını çıkaracağa benziyor.

 
İZLEMEYE DOYAMADIKLARIM

Aramızda Kalsın- Star TV, Perşembe
 
İZLEMEYE DAYANAMADIKLARIM

Bebek İşi-Show TV,Pazartesi






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)