adscode
adscode

Side Heyecan Turları

Özellikle de gençler artık tatil zamanları ile alakalı planlama işlemleri yaparken mümkün olduğu kadar heyecanlı turları incelemek ve bunlar arasından seçimlerini yapmaya çalışıyorlar.

Side Heyecan Turları
Türkiye'den Haberler
Özellikle de gençler artık tatil zamanları ile alakalı planlama işlemleri yaparken mümkün olduğu kadar heyecanlı turları incelemek ve bunlar arasından seçimlerini yapmaya çalışıyorlar. Çünkü aksi halde seçtikleri yanlış turlardan ötürü tatillerini tahmin ettiklerinden çok daha kötü bir şekilde geçmiş olabilecektir. Bu tarz durumların engellenmesi adına artık Side turları arasından yapılacak olan seçimler ile birlikte tatiller hiç olmadığı kadar eğlenceli ve heyecanlı geçmiş olacaktır.

Side Rafting Turu

Heyecanı doruklarına kadar hissetmek isteyenlerin büyük bir kısmı, Side rafting turu ile bu konudaki isteklerini en iyi şekilde yerine getirmiş oluyorlar. Yaklaşık olarak 15 km parkur üzerinde yapılacak olan rafting ile beraber hiç olmadığı kadar heyecanlı bir tur yapılmış olacaktır. Rafting esnasında bir yandan unutulmaz deneyimler yaşanırken diğer bir yandan ise başta Antik Roma köprüleri olmak üzere Köprülü Kanyon Ulusal Parkı içerisinde yer alan doğal yaşam da rahatlıkla incelenebilecektir. Üstelik rafting çalışmalarının yapılacağı yerde profesyonel rehberler aracılığı ile akılda yer eden her türlü soru işareti de yanıtlanmış olacaktır.

Side Jeep Safari

Macera, doğa ve adrenalin turlarını bir arada insanlara sunmayı başaran Side Jeep Safari turu ile insanlar Toros dağlarının muhteşem havasını içine çekmeyi başaracak. Oldukça muhteşem göl manzarası eşliğinde yenilecek olan öğle yemeğinin yanı sıra köy evleri ziyaret edilecek, Toros dağları keşfe çıkılacaktır. Toros Dağları’nı keşfetmek isteyen insanlar; 6 ve 8 kişilik özel jeeplerde oldukça rahat ve kullanışlı bir şekilde tura katılmış olacaktır.

Side ATV Safari

16 yaşın üzerindeki herkesin katılabileceği Side ATV Safari turu ile beraber çamurlu dere yolları içerisinde heyecanlı bir tura katılma imkanına erişilmiş olacaktır. Side’nin oldukça sıcak olan kıyı kesiminden yapılacak olan 3 saatlik kaçamak ile beraber Side Ormanları içerisine girilecek ve ATV safari turuna katılınmış olacaktır. Bu konuda deneyimli olan kişiler tarafından verilecek olan ATV dersleri ile birlikte daha öncesinde bu tarz araçları kullanmamış olan kişiler bile kısa süreler içerisinde derslerini alarak tura başlamış olacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)