adscode
adscode

ŞİMDİDEN “HARVARD”LI OLDULAR

Özel Marmara Eğitim Kurumu Ortakokulu’ndan bir grup öğrenci, Harvard Üniversitesi’nde yapılan HMUN Konferansı’na katıldı. Özgüvenleri ve İngilizce düzeyleri ile göz dolduran öğrenciler, konferansta çok…

ŞİMDİDEN “HARVARD”LI OLDULAR
Ortaokul
Eğitim dünyasının köklü ismi Özel Marmara Eğitim Kurumları’nın ortaokul öğrencileri 27 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında dünyanın en prestijli konferanslarından biri olan Harvard Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na (HMUN) katılmak üzere Boston’a gitti. Bu yıl 36 ülkeden 200 okul ve toplam 3 bin öğrencinin katıldığı konferansta, Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri özgüvenleri ve İngilizce bilgi düzeylerinin yüksekliğiyle ilgi odağı oldu. Eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek için ellerine geçen her fırsatı değerlendiren öğrenciler, akademik çalışmaların yanı sıra Boston’da bulunan müze ve tarihi yerleri ziyaret etti. Harvard Üniversitesi turu yaparak, Blue Man Show ile soluk soluğa geçen bir NBA maçı izleyen öğrenciler, geziyi aynı zamanda kültürel bir etkinliğe dönüştürdü.
Özel Marmara Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Hande Engür, öğrencilerin konferansta gösterdiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Okulumuzu başarı ile temsil eden çocuklarımızın gerek konferans gerekse şehir gezisi ile elde ettikleri deneyim onları daha da ileriye taşıyacak. Marmara Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize bu tür olanakları sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)