adscode
adscode

Sivas'ta öğrencilere 'Robotik ve Kodlama' eğitimi

SİVAS'ta İl Özel İdaresi ile Cumhuriyet Üniversitesi Teknokent işbirliği ile Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi robotik ve kodlama eğitimleri veriliyor.

Sivas'ta öğrencilere 'Robotik ve Kodlama' eğitimi
Kodlama
Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde 9-14 yaş grubundaki çocuklara robotik ve kodlama eğitimleri vermeye başladı. Merkezde ayrıca çocukların kişisel ve bedensel gelişimini sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Her yaş grubundan çocukların aileleriyle birlikte katılabildikleri etkinlikle büyük ilgi görüyor. Haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade eden Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi yetkilisi Yusuf Gülen, "Güler yüzlü, eğitimli personellerimiz ve sürekli yenilenen oyun gruplarımızla çocuklarımızı misafir ediyoruz. Hafta sonları eğitmenler eşliğinde 'Minik Yıldızlar Atölyesi'nde ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriyoruz" dedi.

Robotik ve kodlama eğitimlerinin çocuklar tarafından merakla takip edildiğini söyleyen Gülen, "Cumhuriyet Üniversitesi Teknokent işbirliği ile Kasım ayı itibariyle 2 grupta 16 öğrencimize alanında uzman hocaların katkılarıyla eğitim veriyoruz. İlginin ve talebin devam etmesi dahilinde eğitimler artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Ayrıca okçuluk ve buz pateni eğitimlerinin de verildiğini sözlerine ekleyen Yusuf Gülen, her yaştan çocukları 'Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'ne davet etti.

DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)