adscode
adscode

Sodexo’dan üniversiteli gençlere staj imkanı

“Sodexo Next Generation” staj programına üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarına veya yüksek lisans programına devam eden öğrenciler başvurabilecek.

Sodexo’dan üniversiteli gençlere staj imkanı
İK
Güncelleme : 26-Jan-23 13:43

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, gençlerin hem mesleki hem de kişisel gelişimine katkı sağlayan “Sodexo Next Generation” staj programını yeniden başlattı. Staj programına üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarına veya yüksek lisans programına devam eden öğrenciler başvurabilecek.
Sodexo’nun gençleri iş hayatına hazırlamak için oluşturduğu uzun dönem staj programı Next Generation’ın yeni dönemi başladı. Mart 2023- Haziran 2023 tarihleri boyunca haftada 3 gün hibrit çalışma modeliyle gerçekleştirilecek programa başvuran öğrenciler, Satış, Üye, Finans, Müşteri Deneyimi, Pazarlama, İş Geliştirme & Ürün Yönetimi ve Bilgi Teknolojileri departmanlarından birinde deneyim kazanma imkânı bulacak. Kariyer.net üzerinden başvuruların yapılabildiği Next Generation staj programı için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023.

Stajı başarıyla tamamlayan gençler Sodexo ekibine katılıyor

Sodexo olarak gençlere sağladıkları istihdam imkanlarını anlatan Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme İnsan Kaynakları GMY Feride Düzduran Gündüz, “Gençlerin işgücüne dahil olmaları ve kariyerlerinin ilk adımlarında desteklenmeleri amacıyla yoğun faaliyetler yürütüyoruz. Onlara iş deneyimi ve gelişim fırsatları sağlayarak, daha sürdürülebilir ve başarılı yarınlar yaratacağımıza inanıyoruz ve Sodexo’daki politikalarımızın temelini bu değerler üzerine yapılandırıyoruz. Genç arkadaşlarımız, özellikle üniversite döneminde staj imkanları sayesinde iş hayatlarına daha sağlam bir başlangıç yapıyorlar. Uzun dönem staj programımız Next Generation‘da gençleri iş hayatına hazırlamak için çeşitli eğitim ve mentorluk fırsatları sunarken, stratejik projelerimizde bizzat görev almalarını sağlıyoruz. 2022 Next Gen stajyerlerimiz 2 farklı projede yer alarak, üst yönetime projelerini sunma imkanını elde ettiler. Böylece staj yaptıkları ekibe destek olarak mesleki becerilerini artırırken, aynı zamanda farklı bölümlerden kişilerle proje geliştirme, birlikte çalışma ve projeyi yürütme konusunda önemli tecrübeler edindiler. Programı başarıyla tamamlayan arkadaşlarımıza sertifikalarını vererek uygun kadrolarımızda iş imkânı yarattık. 2023 yılında da staj programımıza dahil olacak genç arkadaşlarımızı heyecanla bekliyoruz.” dedi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)