adscode
adscode

Sony Xperia Z4’e tepki yağıyor!

Japonya’da Xperia Z4 adı altında çok kısa bir süre önce satışa sunulan ve bizlerin Xperia Z3+ olarak tanıdığı cihaz, Japon kullanıcılardan gelen şikâyetlere göre aşırı derecede ısınıyormuş.

Sony Xperia Z4’e tepki yağıyor!
Bilim Teknoloji


Sony merakla beklenen yeni Xperia modelini ilginç bir şekilde Sony Xperia Z4 adı ile değil Xperia Z3+ ismiyle tanıtmıştı. Bunun sebebi olarak ise cihazın aslında beklenen Z4 modeli olmadığı sadece güncellenmiş bir cihaz olduğu söylendi.

Qualcomm’un Snapdragon 810 yongaseti de Xperia Z3+ ile birlikte üretim bandında buluştu. Akıllara ilk olarak çok ısınan Snapdragon 810 yongaseti ile ilgili olası problemler geldi.

“Neden Xperia Z4 değil de Z3+ adı verildi?” Sony, revize edilmiş Snapdragon 810 yongaseti kullanıldığını dile getirmiş olsa da gelişmeler beklenenin gerçekleştiğini gösteriyor.

Xperia Z3+ modelinin paylaşılan bir ilk örnek videosunda cihazın kamera uygulamasında ciddi derecede ısındığı görülmüştü.

Benzeri bir sorun şimdi de Japonya’daki Xperia Z4 sahiplerini vurdu. Sadece Japonya’da Z4 adı ile son kullanıcıya merhaba diyen Xperia Z3+, özellikle de Twitter’daki paylaşımlara bakacak olursak ciddi anlamda ısınma problemi yaşıyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)