adscode
adscode

'Stres ve yorgunluğu limon melisa çayı ile yenin'

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Saraçoğlu, strese karşı en iyi uygulanacak bitkisel tedavinin limon melisa çayı olduğunu belirtti.

'Stres ve yorgunluğu limon melisa çayı ile yenin'
Sağlık
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, AA muhabirine stres ve yorgunluk yaşayanları dinlendirecek ve rahatlatacak bitki karışımının formülünü verdi.

Günümüzde yüksek tempolu mesleklerde çalışanların, en çok stresten yakındığını dile getiren Saraçoğlu, "Bana en çok yöneltilen sorulardan biri de 'Stresi nasıl yenebilirim?' Strese karşı en iyi uygulayacağınız bitkisel tedavi, limon melisa çayıdır. Doğal limon melisadır. Melisa deyince melisanın üzerine limon sıkmıyorsunuz. Bitkinin adın limon melisadır." diye konuştu.

Saraçoğlu, gazeteci, siyasetçi ve sanatçılar gibi yüksek tempolu mesleklerde çalışan kişilerin yoğun şekilde stresle karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, "Kişi, limon melisa çayını temin edecek. Bu ürünü 5-6 gram, bir bardak suyla kaynatıyoruz. Daha sonra biraz ılımaya bırakıyoruz. Limon melisa ılıdıktan sonra süzüp bunun suyu içilecek. Bu, bütün yorgunluğunuzu ve stresinizi alacaktır. Limon melisanın günde bir kez içilmesi yeterlidir. Akşam eve geldiğinizde aç ya da tok karnına bir bardak içtiğinizde stresinizi yenersiniz." diye konuştu.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)